skivstång/kondition

Helllo!
Idag blev det till att dra sig upp vid 6 och gå en lååång dag i skolan. Direkt efter tog jag tåget till Ängelholm för träning! vi åt först lite på graffiti, sen travade vi vidare till friskis. Vi gick ett pass som hette skivstång/kondition. Jag måste säga att jag har aldrig varit me dom något hårdare pass, helt ärligt! Först en massa styrka med vikter, sen steppbräda och kondition i slutet, herregud. Mina ben är som spagetti och jag kan knappt gå i trapporna, kan bara se framför mig hur jag kommer gnälla över min träningsverk imorgon! haha. Men imorgon ska jag på det igen. Den bästa kännslan är ju alltid efteråt, så härligt det känns! Får se vad det blir för pass imorgon, hoppas det finns något roligt!

Jag är verkligen helt slut och klockan är snart 9, men jag måste sova!

Sleep tight!


pluggar för fullt!

Gokväll everybody.
Igår var en awesome night! riktigt trevligt. Och idag har jag bara tagit det lugnt, ätit gott och nu pluggat röven av mig de senaste timmarna. Har ju idrott teori prov imorgon. Får se hur det går.. Men jag tycker faktiskt inte att det är jätte tråkigt. I och med att jag ska börja träna så mycket nu, så hjälper det faktiskt att läsa om allting som har med det att göra. Nyttigt!

Fast blev ju inte jätte mycket sömn inatt, kom hem vid 4 typ.. Hehe, så jag kommer bara decka totalt nu snart. Är jätte sömning.

Har mycket att se framemot veckan som kommer herregud. På tisdag kommer lotta, åh min älskade vän! sen en massa roliga träningspass hela veckan lång! Tatuering på lördag, ni skulle bara veta hur nervös jag är, bara jag tänker på det så blir jag skakis.. Ioch med att han ska tatuera över min ryggrad så kommer de kännas riktigt! finns jätte mycket nerver där, så folk jag pratat med som tatuerat sig där säger att armen bara kan hoppa till och sånt.. Fii pii. Jag är rädd! Men jag ska inte banga, det får jag bara inte!

Nej, nu ska jag se klart Wallandet med pappa, plugga lite till så de sätter sig och sen sussa.

I'll see you tomorrow. ♥

Let's PARDEEY

Nu blir det snart utgång, ska bara fixa mig först! Ha en bra kväll, PUSSSSS



Ett gott försök på att visa vad jag ska ha på mig ikväll. Haha, suddig bild men..
Blev mitt Odd molly linne, höga blanka shorts och min nya kavaj!

60 tals fotografering.

Heeej härligt lördag! Vaknade upp hos moster imorse. Hade en sjukt mysig kväll igår. Dock blev jag ännu mer nervös över the tatto (SOM SKA GÖRAS PÅ LÖRDAG) eftersom jag satt och snackade emd Viktor hela kvällen om det. Han sa att de i princip känns som en vass kniv som skär dig i huden.. Herregud, vågar inte ens tänka hur nervös jag kommer att vara nästa lördag. Aja, jag är en tuff brud!

sen vid halv 3 så tog jag tåget in till Helsingborg, belv ju aldrig någon 60-tals fotografering förra veckan för mig, så blev idag istället. Och vissa bilder blev väl helt ok, men gillar inte sånt egentligen.. Men det var roligt ändå :)




The outfit ;)

Ehm.. ja, bilder från själva fotograferingen kommer senare, när jag fått bilderna! :D

kavajen!



Bild på mitt nya inköp idag. Kunde inte låta bli helt enkelt! Den är så sjukt snygg, även fast de sved lite i plånboken..
Menmen. Idag har varit en låångt dag annars, men rolig! Har varit mycket musiklektioner och det är hur kul som helst! Har även städat hela ovanvåningen hemma hos mamma. Blev så mysigt igen. Riiiktigt skitigt var det, så de behövdes.

Imorgon går jag inte länge. Tar tåget till Ängelholm och möter Linnsan, sen ska vi till friskis och köpa vårt efterlängtade träningskort! jiho. Sen ska vi ta ett pass imorgon också!
Efter tror jag att jag ska till Moster, vi ska nog äta tacos, och även Viktor (kusinen) myspys!
Egentligen vill jag se musikalen i Båstad, jätte gärna!! men kan inte få någon skjuts dit av någon, mamma och pappa ska iväg och ingen annan kan, är riktigt pisst off för de. För det har varit något jag sett framemot.. Vill se mina vänner.. Aja, det kommer gå skitbra för dom ändå, men som sagt vill ändå se den!


Nu ska jag sova iallfall, är jätte trött. Tror inte jag kan blogga imorgon om jag inte kommer hem, men vi hörs på lördag annars!

HUGS

Dark Hair!

resultatet för mitt hår idag!


Moster i full gång!


Resultatet på mitt hår, jag är vääldigt nöjd!

Sick Onsdag.

Hej allihopa. Ehm.. ja, mådde rent ut sagt skit imorse, såklart? blev ingen skola för mig då nej.. Istället tittade jag på Barbie film haha. Sen resten av dagen har jag tillbringat uppe hos mormor och myst! Ikväll har jag mått mycket bättre. Och Moster har kommit, så jag har hjälpt henne färga hennes hår, och hon mitt!

En annan viktig sak jag fått gjort idag är rensning av mina byrålåder. Herregud med kläder jag har som jag aldrig använder. Man får mycket nya idéer när man rensar! Imorgon tar jag fatt i min underklädes låda. Den är fruktansverd haha!



Detta är bara de 2 byråna, har en stoor garderob också plus hos pappa..
Jobbigt!

Kör hårt!

För att man ska vara riktigt topp snygg, så ska ska man enligt mig vara Brun och ha en fit kropp.

Därför börjar jag träna 5 dagar i veckan, inte för att jag är tjock, för det är jag inte. Men för att få den kroppen jag vill ha! och för att bli brun så solar jag solarium minst en gång i veckan OCH äter en morot varenda dag. (Dock börjat med morötterna precis)

* Jag tänker inte äta några jävla piller för att bli smal. Eller gå på något bantingsskit. Jag tänker äta rätt och träna! Man måste ju må bra. Och de kommer jag aldrig göra om jag bara äter piller eller en soppa om dagen..

* Jag tänker heller aldrig ta några piller, sprutor, brun utan sol för att bli brun. Nej inte sånt skit. Då blir man bara omänskligt brun, inte snyggt! Jag tänker bara sola då och då och äta en morot om dagen.










Sött!



Så fiiint till sommaren tycker jag. Eller till resan iallfall!


Från då till nu.

2008













2009




















Nu har jag fått med de allra finaste minnena från 08 & 09 tror jag. Det är knappt lönt att lägga upp minnen från 10, för har inte fotat mycket pga att kameran varit paj. Såfall är det väl mest balen där.



Tack alla som varit med och bildat de fina minnena tillsammans med mig. ♥

Old memories.

Tittar igenom gammla bilder på datan. Åh, vilket underbart liv man haft! Man ser verkligen att man haft bättre tider än vad det är idag! Men det är nog pga de äckliga vädret..

Waaaant summer!



Crazy bild från Nyår 08.

Ändrade planer.

Godkväll. Idag har inte varit en bra start på veckan. Tog bussen imorse 07.52 men när jag kom till lasarettet så spydde jag utanför, inte jätte mysigt för er att veta kanske, menmen det var ju bara att ta nästa buss ner till knutan sen tåget hem.. Så har i princip sovit hela dagen. Och mår mycket bättre nu! har ingen aning vad de kan ha berott på.. Men det blev iallfall ingen träning för min del idag ju, tråkigt! Men på fredag ska jag och Linn köpa friskis kort och då jävlar! hehe.

Menmen, imorgon är det studiedag. Och då ska jag in till stan på förmiddagen och fota med några i klassen. Vi ska ha 60-tals kläder på oss. Det är en sak vi ska göra till skolan. Vi ska uppträda 3 60 tals låtar och så ska våra bilder komma bakom oss när vi sjunger och spelar. Fräsigt! Så det blir back in old times med candy man kläderna som jag och Louise hade på oss på vårshowen för ca 2 år sen. Amazing att de shortsen fortfarande passar mig haha. Hoppas jag får några bilder så jag kan visa hur det blir! Sen vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se vad jag gör!


Mini ice - cream

Hej vänner!
Idag har det varit en go söndag. Har gått jätte långt med Pappa och Eva, sen gick jag igen och solade med Nathalie. Så lite har blivit gjort. :) Men söndagar så ska man faktiskt inte göra för mycket tycker jag!

Imorgon börjar skolan igen och då ska vi bada i badhuset i Hbg. Tycker faktiskt sånt är roligt till skillnad med många andra. Även fast det inte är lika roligt att visa sig i bekini mitt i vintern, men skit i de! Sen blir det träning på kvällen. Såå det blir en bra dag! i hope.

Btw, så är det 13 dagar till jag tatuerar mig nu, satt klistrad i soffan imorse och kollade Miami INK. Jag är rädd säger jag bara!



Ser ni så söta glassar? särskilt de små trutarna haha. Sånt kan jag tycka är riktigt gulligt!

Lördag = Tjejkväll hos Linnsan!











Tack för en underbar kväll alla och speciellt Linn.

Grattis i förskott min älskade vän! ♥

Fredag!

Hejsan. Förlåt för dålig uppdatering. Men som sagt så hittar jag inte kamerasladden, och då har jag inget roligt att komma med :/ Igår tog jag en fika efter skolan med Louise. Jätte mysigt!

Idag har jag haft 2 lektioner, gotte! sen blev det stan med tjejerna i klassen för att äta thaimat, riktigt skoj. Sen blev det Ängelholm till Linn och se coola Rönne och fika på espresso. Och nu ska jag in till hbg när som helst och tura!

Blev en kort förklaring på mycket haha. Vi hörs, ha en bra fredagkväll!

PUSS

rött vs mörkbrunt

Är så sugen på att färga röda slingor i mitt hår, men vet inte riktigt..


Sjukt snyggt, dock vill jag bara ha slingor!

Eller bara vanligt mörkbrunt är också snyggt, men lite tråkigt..

 

Jag vet inte... Blö, sover på saken!

Sleep tight!


FAIL!



There's no light in this room,
It's so bright, we got you,
You shine like, oh, oh, oh, oh,
You are bright, cause I see,
All the guys...
You shine like gold oh, oh, oh, oh,                           SKIT BRA!

And every time you come around,
Cupid ain't got sh-t on me.
I got your...
See Cupid ain't got sh-t on me.
See all these niggers, we're popping at bullsh-t,         VAD FAN ÄR DETTA?

[ From: http://www.metrolyrics.com/gold-lyrics-bruno-mars.html ]

But I begin it like a preacher in a...
It ain't the f-ck cause I...
But every time they fail, she run right back to mister...          SÄMST!

There's no light in this room,
It's so bright, we got you for shining, oh, oh, oh, oh,
You are bright, cause I see,
All the guys...
You shine like gold oh, oh, oh, oh,                              SKIT BRA IGEN!




Alltså förlåt, men hur kan man förstöra en så bra låt? Den börjar skit bra, alltså riktigt bra. Men de sjukt kassa verserna gör ju så att man inte vill lyssna på den. Jag har gett de ett försök, men alltså det är verkligen inte bra!



VECKANS FAIL HELT KLART!

Onsdag.

Heeej!
Onsdag. Började skolan 20 i 11 och hade 2 lektioner. Snacka om lyx haha. Aja, annars har jag inte gjort mycket mer än att tränat idag. Nästa vecka ska jag köpa friskis kort! häärligt. Nu har jag duschat och sitter här och njuter av lite musik! Och det är jätte tråkigt för hittar inte min kamersladd, skulle ju lägga in lite saker idag.. Aja får leta på och se om jag hittar den!

Förlåt för icke uppdatering igår, men var jätte trött.

Imorgon börjar skolan med dans, soft. Går dock till 4, inte lika soft..

Hård träning.

Nu när jag flyttat hem så kör jag igång hårt med träningen igen! Har tänkt att skaffa ett all/dag kort på friskis och svettis i Ängelholm. Då får du gå alla kurser när du vill bara en kurs börjar vid 5 eller innan. Men det lär jag hinna. Varför jag väljer Ängelholm, är för att jag ska träna med Linn och vi har snackat om det länge nu. Och jag är så sjuuuuukt TAGGGGAAAAAD. Finns så mycket roligt att välja på. Jag börjar köra 5 pass i veckan om jag börjar. 4 på vardagarna (en dag till plugg) Och en dag på helgen.

Det jag mest är intresserad av:
- Aafro dans
- Kick boxning
- Spinning
- Gym
- Yoga
- Zumba
- dans fuego
- aerobics

Måste göra alla och se vilket som är roligast!

NU KÖR VI HÅRT = snygg till sommmaaar'N

Nu ska gryzan sleeeeeepa, hörs imorgon.    LOVE


Bra kännsla.

Hej!
Nu är jag en riktigt Hbg tönt, haha nej men det känndes jätte bra i skolan idag. Självklart saknar jag Amanda och Felica.. Men jag tror nog jag hittar kompisar här med. De verkar väldigt snälla. Så det känndes faktiskt bra! och imorgon börjar man 10.15, riktigt goooottt! börjar med dans också. Fick välja till det på estetisk verksamhet, awesome! Ska blir jätte roligt. Vill ha dans också ju!

Detta kommer gå bra! You go gry.

Corvetten

Nu börjar de dra till sig i magen lite. Så nervös för imorgon. Tänk så kan jag inte gå med någon, så får jag gå själv.. Och inte vet var ett skit finns. Haha, får typ strunta i att äta om jag går själv. Pinsamt ju.. Men jag tror ändå att det kommer gå bra. Ska ta bussen dit med Becca imorgon, så hon visar mig. Sköönt!

Aja, nu är klockan mycket och jag vill inte vara trött på min första skoldag. Så nu sätter jag på Road trip och somnar till den.



Är så sugen på sommar nu så man kan åka med pappa i Covetten. Tro det eller ej, men denna läckerbit till bil ägs faktiskt av min far. Han ser kung ut på bilden haha.


PUSS OCH KRAM!

kyckling.

Haha fin rubrik. Men hade inte så mycket att skriva. Vi ska iallfall äta kyckling idag, så får väl bli för de! Igår var jätte trevligt. Linn, Mattias och Oskar kom hem till mig och så spelade vi Rapakalja, det nya. Roligt faktisk!

Har haft en super bra helg. Imorgon väntar en ny skolvecka på en helt ny skola! jag hoppas verkligen att det går bra för mig. Kommer vara så nervös! Aja, jag tror faktiskt att de kommer vara trevliga mot mig!

Som sagt så ska jag äta kyckling nu, så vi ses ikväll!

PUSSSSSSSSSSSS

Inköp.


Leggings/byxor: 180 kr ONLY
Strumpebyxor: 100 kr Gina
Mobilväska: 70 kr H&M
päls halsduk: 130 kr H&M


Åh så fina.   DinSko: 350 kr
BILLIGT!


Body piercing! 200 kr India :D

Rum i Båstad.

Hej sötisar.
Inatt har jag sovit som en stock i elviras jätte sköna säng! Blev upp vid halv 11. Hon skulle nämligen jobba vid 12. Så jag följde med till Väla var tvungen att köpa ny Piercing, tappade nämligen den i förrgår. Så fick bli en likadan, älskar den så mycket! Aja, egentligen skulle jag bara köpa den haha, men så blev det inte. Jag kom hem med ett par nya jätte fina kängor, päls halsduk, liten väska till mobil, byxor och ett par strumpebyxor opps. Haha, aja hade faktiskt väla presentkort. Ni får bilder på det sen! Jag har ju lovat att jag ska visa bilder på rummet i Båstad.





ja, så här är bild på allting, visst är det stort? Större än en etta vafan.
Men tyvärr så tänkte jag på det när jag hade packat ut alllllllaa mina saker, så irriterande. Så nu kunde ni inte se hur mysigt jag hade det.. Aja, ni kan ju se det fremför er ialf. Kommer sakna dig rummet!


Istället blev det riiiktigt mysigt hos pappa. Ser ni så frestande sängen är? Satt spännband nu mellan dom också så det inte delar på sig :)

Tjejmiddag.

Fredag. Så skönt. Helger är bara så underbart. Har hållt på att packa upp och städat undan allt jag fick med mig hem igår hela dagen. Men nu är det klart och det blev mycket mysigare med fler saker på pappas rum. Min säng ser himmelsk ut nu! Kommer bilder. Har bara tyvärr inte tid nu, ska nämligen till Helsingborg till Elvira på tjejmiddag. Några från hennes klass ska komma dit, så det ska bli roligt att träffa nytt folk. Det behövs nu kanske när man ska gå i skola i Helsingborg! Aja, nu ska vi åka. Vi ses imorgon!



Det är inte de enda.

Och tatueringen är ju inte det enda jag har att se framemot. För den 6 mars åker vi till SPAAAANIEN! ååååååh, så underbart skönt det ska bli. Komma ifrån Sverige och alla bekymmer för ett litet tag och rensa tankarna lite. Och även få visa upp sin tatuering i bekini. Oh, som jag längtar nu när jag pratar om det. :)



Ser det inte bara helt underbart ut?! VI SES SNART SPANIEN..

Snart dags!

Hejsan.
Nuså har jag blivit hemflyttad igen. Har varit väldigt jobbigt idag, att lämna rummet och skolan, men allra värst var att lämna Amanda och Felicia, då kunde jag verkligen inte hålla mina tårar tillbaka, fy. Men dom kommer snart till mig igen när jag ska göra min tattttoo. Nej, nu ska bara vara possitivt, har mycket att se framemot!

Och på tal om roliga saker att se framemot och tatuering så ska den snart sitta på min rygg! åh jag kan inte fatta det. Längtar så mycket, men samtidigt är jag jätte rädd och nervös! Mitt hjärta kommer verkligen slå några extra slag.. Men ska man vara fin får man lida pin ;)




Nästan exakt så här ska den se ut! Fick välja ut en så valde jag denna, och den är precis 10 centimeter som min ska vara, så ja,så här blir den i princip. Fett snygg om jag får säga det själv :D

I have made my decision.

Hej.
Jag har gjort mitt beslut. Det blir att flytta hem igen och gå på Nicolai. Det kändes bra när jag var där imorse, man får 40 minuters privat sånglektion i veckan och väldigt mycket annat inriktat på musik. Som jag verkligen ville. Nu är det bara jobbigt att säga hejdå till alla här. Jag flyttar nämligen härifrån imorgon redan. Sen börjar jag andra skolan på Måndag för att jag inte ska komma allt för bak. Blir bara svårt att komma in i klassen. Hoppas det går bra. Det håller jag tummarna för.
Vi hörs mer imorgon när jag kommer hem, nu har jag annat att göra. Särskilt att vara med mina underbara Amanda & Felicia som jag kommer sakna jätte mycket!

Tassimo Espressomaskin

Tips!


Köp dig en tassimo espresso maskin! sjuuukt gott..
Makinen på bilden är den äldre versionen, vi har lite mer hightec ;)



& den här smaken till är den bästa!

Finns på Elon, kostar runt 1 till 2 tusen.

(Finns även på andra ställen, men eftersom brossan jobbar där är det bäst att inte säga något annat)

Besök imorgon.

hej vännerna.

Nu är jag hemma. För imorgon ska jag faktiskt till Nicolai och kolla hur det känns och se hur jag känner inför den linjen och så. Ingenting är säkert ännu, men det känns som den enda utvägen just nu. Att få se på andra möjligheter så jag verkligen kan trivas. Det jätte svåra är att flytta ifrån amanda och Felicia. Det är verkligen 2 vänner som jag kommit väldigt nära. Men som sagt så måste jag tänka på mig själv i det här läget.

Ikväll har vi ätit kyckling och sallad, tittat på halv åtta hos mig och bygglov. Och pratat en himla massa om hur det ska bli och så. Och nu sitter jag, pappa och dennis och ser en film som faktiskt verkar bra. Så nu har jag inte jätte mycket tid att sitta här och skriva. Men jag skriver nog något inlägg mer sen.

Jag berättar imorgon om du allt har gått.

kan det bli min framtida skola?


Monday.

Hejsan.
En ny vecka efter ett skönt lov har börjat. Som sagt så känns det väl sisådär i skolan.. Men nog om det nu.
Har inte hänt något jätte nytt precis.. Så har inte så mycket att skriva.
Kanske skriver senare ikväll, annars hörs vi imorgon.
PUSS

Mjukis dress.



Min gråa mjukisdress från Gina är myckeee mysig!

Apelrydskolan?

Idag är det Söndag och jag har baaaara legat i soffan hela dagen och glott på gamla idol avsnitt. Kunde inte somna inatt, har så mycket som flyger runt i mitt huvud just nu. Ingenting är bra just nu. Ingenting känns bra. Imorgon är det skola, och det är just de som inte känns bra. Det känns rent ut sagt S K I T att komma tillbaka. Jag vill säga som det är. Och jag trivs inte just nu på skolan. Jag trivs med linjen, jag tycker skolan är jätte fin och jag har 2 underbara vänner. Men resten av folket på skolan har gjort att jag tagit avstånd från allt. Jag säger inte att det är dåliga människor, jag säger att jag inte passar in med de folk som går där. Och nu när jag varit hemma så har jag tänkt så mycket. Och det är här hemma som jag trivs mest. På något sätt när man går på internat så känns det som skolan även är på kvällen. Sen tycker jag som sagt att linjen är bra. Men jag tycker den är mer inriktad till teatern som jag minst vill satsa på. Jag älskar mest sången och dansen. Och sången är det inte så bra med där. Man får inga privata lektioner och det saknar jag. Om jag vill utvecklas så vill jag ha det. Sen har vi också bara en lektion dans i veckan och det känns också för lite.. Så imorgon ska pappa ringa Nicolaiskolan. Inte alls säkert att man kan komma in såhär sent, men det är ju aldrig fel att åka dit och kolla vad den musiklinjen erbjuder. Jag vet inte hur det blir alls, men så här vill jag inte ha det iallafall..

Nu vet ni hur jag känner..

punkt.


Innan bion.

haft en bra helg?

Hejsan! Har ni haft en bra helg? Det har iallfall. Har varit fullt upp, och idag jag jag, pappa och Eva kollat på bio. The tourist blev det. Den var bättre än vad jag trodde så det var mysigt :) Fast är väldigt trött idag så orkar faktiskt inte skriva mer.. Men jag skriver lite mer imorgon och så. Kan iallfall berätta att pappa beställt resan nu ;) lääängtar såå!

Ha en fortsatt bra kväll. Puss.


Hemma från Småland.

Hej!
Igår åkte jag tidigt till Markaryd, till Felicia. Så jag hade så brottom att jag inte hann skriva de. Men som sagt så var vi där hela dagen igår jag, Felicia och Amanda. Mina bästa vänner från skolan. Vi hade det så himmla mysigt! vi lagade god mat, kollade på film. De enda tråkiga var väl att jag somnade halv 7. Det var så sjukt varmt i rummet och Amanda snarka haha, menmen. Sånt man får ta.

Idag är det en fin onsdag. Ikväll får vi gäster. Anders och Maria. Anders är en riktigt nallebjörn, kännt honom sen jag var en liten plutt och han är såååå go. Det ska bli jätte trevligt. Men jag smyger iväg med becca vid halv 8 för då ska vi ner till solariet. Färgen får ju inte försvinna nu :)

Ha en trevlig kväll allihopa, puss från gry.

Teneriffa

Godkväll sötisar.
Har varit en lugn dag. Har spenderat lite tid med pappa och nu på kvällen har jag varit i sporthallen och kollat på Åstorps cupen. Gick inte så bra för Åstorps tjejerna, men strunt i de, dom var duktiga ändå.

Men gissa vad jag och pappa gjorde idag? vi tittade på resor! Vi har pratat om att åka en runda i en vecka nu till Februari eller något, men har bara kommit på tal innan. Nu tittar vi seriöst vilket som är bäst osv. Så jag tror det blir en resa, men ska inte ha för höga förhoppningar, men känns ändå som det blir så ;)

Så skönt att bara komma iväg och få sola, bada, äta gott, bli serverad, ååh så härligt!

Här är ett hotell vi kollar på, befinner sig i Teneriffa och verkar underbart! Såfall om det blir detta stället så åker vi den 6 mars.


Ser inte för jäkligt ut va?  

Kommer sitta som en smäck med min snygga tatuering på stranden också :D

Stay alive & Carolina Gynning Ego Girl.

Gokväll. Har varit en dö mysig dag. Blev grillning för fullt och det var super gott. Sen har jag och Linn sett Stay alive. En grymt bra skräck film. Det är ungdomar, eller börjar med en kille som spelar ett data spel, som heter Stay alive riktigt äckligt och de slutar med att han blir hängd i spelet och så även direkt efter han spelat de. Sen fortsätter de så med folk som spelar spelet och då handlar såklart filmen om hur det kan vara så att alla dör, och hur dom tar reda på de, eller om dom gör de säger jag inte ;)


se den!

Och sen över till min jätte bra bok. Carolina Gynning Ego girl.
På senaste tiden, då Carolina började vara programledare i Idol så har jag faktiskt börjat gilla henne. Hon har så skön dialekt och verkar vara så trevlig och sprallig. När man läser denna boken som då handlar om vad hon gått igenom med Big brother, knark, modelljobb allt mellan himmel och jord så förstår man också hur sjukt jobbigt hon haft de. Men som sagt mycket av sakerna har hon fått skylla sig själv över.
Jag har inte kommit så långt i boken, men tycker verkligen att den är skitbra! Hon har verkligen fått uppleva mycket både på gott och ont. Om ni inte läst den så gör de. Finns även en nyare variant som heter Carolina gynning Ego woman.


Godmorgon.

Vet inte om jag kan kalla det morgon när man vaknar klockan 1, men strunt i de. Jag fick igång en prinsessas dagbok igår natt och har velat se den så länge så det blev sent i säng. Men jag har ju lov, så varför inte?

Menmen idag ska jag träffa Linn som sagt. Vi ska nog till familia, men sen vet jag inte om vi skulle springa en runda i skogen också, om vi inte halkar och dör såklart. Sen ikväll så blir det grillning här hos mamma. Gott!

Aja nu måste jag äta frukost och ta en dusch. Vi ses!




Ett måste!

Veckans låt, helt klart! hahah så go.



haha

Gott nytt år!

Gott nytt år på er!
Är ju en dag för sen, men det kan vi strunta i tycker jag! Själv hade jag en toppen nyår. Härlig fest med härligt folk! Ja, och idag mår man ju som man förtjänar, inte sant haha. Men det är inte så farligt ändå. Ikväll har jag mamma, micke, mormor, dennis och veronica myst. Ätit lite, kollat polisskolan och spelat spel. Sånt man ska göra "dagen efter" Och nu har jag legat i min nybäddade säng och kollat på Kommisarie Späck. En så fruktansvärt dålig film om jag får säga det själv. Riktigt ur kass!


jag och lotta igår!

Lite mer närmare in på vad jag hade på mig. Detta är då utan min skinnkavaj.

Så klart blev det den efterlängtade hummersoppan som jag är galen i, så sjukt gott!
testa de hemma, men inte för ofta, eller jo ni som är rika kan ju göra de.
Det blev även något kött med mandelpotatis och till efterätt vit choklas mousé. Super gott, tack för det pappa och Eva!



Nä nu ska jag nog sussa, imorgon tror jag att jag ska till familia med Linn, för hon ska ta hål i öronen. Hon fick de i julklapp av mig!


Sleep tight! ♥

RSS 2.0