I will do whatever it takes.

Lotta gör mig lycklig! så lycklig att jag spricker. Skolan var ingen hitt, men när jag träffade henne så blev allt så bra, längesen jag skrattade så här mycket. Min älskling. Utan dig, vad hade jag gjort. Tack min älskade vän.

Solning och god fika idag, imorgon blir det väla :D

I will do whatever it takes!



Puss


Underbara Linn.

Hej, idag mår jag bättre. Vet ni när allt bara vände? Jag satt hos mormor och kollade på ett barnprogram haha? menmen, så var han Benjamin Wallgren och uppträdde, och han är så himla glad och sprallig när han sjunger, och då tänkte jag: var är den glada, spralliga gry? nä nu jävlar ska jag rycka upp mig. Fick en enorm kick och de kändes verkligen riktigt skönt. Så nu, NU..

Jag ser verkligen fram emot mycket nu fakiskt. Ska i veckan åka till väla med Lotte och handla något snyggt, för på fredag blir det Bahnhof, dansa av mig lite ska jag underbaart! Och sen åker jag ju på söndag ;) måste sola lite nu i veckan så jag inte kommer dit och ser ut som ett lik..

Ikväll kom iallfall Linn till mig, och hon hade bakat muffins, hon är för söt hon. Verkligen en kompis att behålla, en som verkligen bryr sig om mig. Tack ♥

Eftersom jag bara ligger här hemma har jag inga bilder att bjuda på..

Måste sova snart, för jag ska faktiskt testa gå till skolan imorgon, jag behöver nog det!

Puss och kram.

Mår bättre idag.

Hejsan, idag mår jag bättre. Lite iallfall, de snurrar lite för mycket i huvudet ibland bara och inatt fick jag be mamma sova hos mig. Men jag känner mig lite bättre idag, så det är skönt. Och ikväll kommer en vän till mig som står väldigt nära och som ställer upp för mig i alla lägen. Och det känns så skönt att få prata med någon helt annan än vad jag gjort dessa senaste dagarna. Säger inte att det varit dåligt, men skönt att kunna prata med någon annan som man inte träffar så ofta.

Nu på dagen ska jag bara ta det lugnt och sova lite.

Och jag tror att de satte kanylen fel i min arm iförrgår för jag har fortfarande ont i armen och har blåmärke i armvecket..

Vi hörs, och vet ni? imorgon är det en vecka kvar!!! sen är jag utomlands, oh gud vad det ska bli skönt att komma ifrån allt och bara leva liivet.

Hemma från sjukhuset.



Oj.. Det gick så fort. Kan berätta att på sista tiden har jag inte mått jätte bra, har gått ner som sagt 5 kilo, inte ätit ordentligt och haft lite strul med vänner och annat. Och igår var jag riktigt ledsen, kändes som allt var så negativt.. Jag mådde så dåligt. Så när jag satt vid datorn och reste mig hastigt upp så svimmade jag till, och såklart bankar jag huvudet i min byrå.. Efter en kvart hittar Dennis mig på mitt rum ligga och skaka och kan inte prata. Såklart ringde han ambulansen på en gång och det tog inte jätte lång tid innan de kom. Jag minns ingenting av det som hände på mitt rum, vaknade till ordentligt när de satte syrgas upp i näsan på mig.. Så natten har jag spenderat på sjukhuset. Men mina värden är bra, så nu är jag hemma. Och efter alla omständigheter så mår jag ändå bra.

Men, hade inte min bror kommit hem där, så vet jag inte om jag funnits längre..

Övningsköra.

Nu ska jag se klart Burlesque, så jävla bra! sen ska jag ut och övningsköra med pappsen, hoppas det går bättre idag, jag söög sist. Så hoppas verkligen de, så jag slipper vara sur resten av dagen haha.



Håll er inne säger jag bara ;)

On the floor

Igår var myspys, även fast vi inte fick igång Sune på datorn så skrattade Amalia 24/7 utom när hon sov! otroligt haha. Menmen, jag åkte redan 8 från henne för att gå till vårdcentralen och nu ska de skicka en remiss så jag ska in och röntka foten i Ängelholm. Ja, får hoppas att det inte är något allvarligt.. Sen har jag bara slaggat höhö, det är ju faktiskt lov.


Spelas på datan just nu:  Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor


Ben & Jerry

Haaaaj
Igår var en awesome night, och det hoppas jag på ikväll också eftersom jag och Amalia ska käka Ben & Jerry och glo sunes jul. Och det ska bli såå mysigt. Dock får jag åka från henne vid halv 8 typ -.- för jag ska till vårdcentralen klockan 8 med min häl. Men jag får slagga när jag kommer hem efter det.

Det har inte blivit något att fotta nu på ett tag, men har ju min cam så ni kan få en ego bild igen höhö, no life.



Vi hörs imorgon, för nu ska jag bannemej städa på mitt rum. Ser ut som fan.

Häärlig dag.

Hello! igår drog jag till Ängelholm och lotte, vi var båda sugna på att sola, får ju göra det igen nu med tatueringen. Rikitgt skönt var det också tycker jag. Efter åkte vi bara hem till henne och möös.

Nu har jag åkt hem igen och även hunnit med att övningsköra och de behöver vi inte snacka om, för idag gick det skit.. Men om ngn timme eller så, så ska jag och pappa åka till Väla och möta Eva och äta där. Sen blir det hem och duscha för att träffa en kompis ikväll. Så jag hör nog av mig imorgon igen. Eller ja det gör jag :)

Kan ju meddela att jag skriver på min nya dator nu, den är toppen! går snabbt och riktigt skönt tangentbord att skriva på tycker jag.




har också fått cam på den, så ni lär få lite mer bilder på mig höhö.



Puss

Hemma från gullisarna.

Hejsan! Mår mycket bättre nu, inget depp och bara snor kvar i truten. Jag vet att truten är munnen, fast de kan ju inte både ha flabben och truten, så jag säger truten till näsan. Like kul om de kommit snor från munnen ju.. hm.

Menmen, igår åkte jag tidigt till Broby för att träffa mina älskade vänner från apelryd som jag saknar sååå mycket! Vi hade sjukt mysig och rolig dag och kväll måste jag säga. Fast den lilla hålan är rätt läskig. Det spökar i amandas hus (upptäckte inget som jag är glad över) Och de har sanatoriet vid sig. Ni som inte hört talas om det, så är de ett gammalt sjukhus som står helt öde uppe i skogen, allt är kvar för han som äger stället är från Danmark och gör inget åt de. Så det är så sjuuukt stort och helt öde. Massa igenslagna fönster så man kan gå in där. Amanda har gjort de, men jag vägrade. Fifan. Riktigt obehgligt var det att gå där.

Såklart ska jag visa bilder på de!










Ni kanske förstår nu hur stort det är?! och tänk att där är massa avdelningar kvar, sjukhussängar, och allt.. Så sjukt att de står kvar alltså, det är ju faktiskt en fin byggnad som man kunde gjort något vettigt av.

Tack för en awesome dag och natt!


Skoldatan, äntligen!

Lördag? märks inte? sjuk? ja..

En av de sämsta lördagarna på länge måste jag säga..

aja, har iallfall fått min skoldator nu äntligen.




Helt slut..

Gooo dagens.. Ja skola som vanligt idag. Kom hem ca halv 9 efter en riiiktigt lång dag med öppet hus och allt. Men det var roligt att uppträda såklart! får en gratis biobiljett hehe. Men sen fick jag även reda på att vi hade ca 75 engelska glosor till imorgon också. Vill dom ta dö på mig? Vi har nästan aldrig plugg, och nu innan lovet kommer allt över en istället. Men skönt att det är onsdag imorgon, inte jätte länge tills lovet nu, gott!

Imorgon blir det träning, yeey! dock en inflamation i foten, en hals som gör ont så ska jag kötta.
Efter sticker jag och Linnsan till öppet hus på BK vill träffa alla gamla lärare och sånt sen 9;an tänkte vi.

i min säng på apelryd, saknar de lite faktiskt..



Skit också!

Nu känner jag verkligen att förkyldningen börjar komma.. Sen var jag hos skolsystern idag, och tydligen (har min bula på hälen) tydligen blivit en inflamation.. Måste rönka den. Men jag skiter i de! jag tänker fanimej träna ändå. Älskar friskis i äholm. Alla är sjukt taggade och trevliga hela tiden. Love it..



Sleep tight peeps!

Rosor & choklad



Detta gör så man blir lite gladare iallfall.

"Gry ♥ tack för att du finns, jag älskar dig så mycket Din pappa"
Så skrev han på kortet i rosorna
Du är bäst pappsen, jag älskar dig också jätte mycket!

överskattad dag.

Alla hjärtans dag.. Jo visst. Det suger om man inte kan vara med någon. Eller är med mina kära pappa och Eva, but not the same thing. Jag var taggad på träning imorse, tänkte att jag skulle träna bort denna dagen så man inte blev allt för deppig. Men så spökar min hals och har sjukt ont. Så det sket sig. Och när jag inte får träna blir jag ännu mer förbannad! buhu..

Har dock gått ner 5 kilo på dessa 3 träningsveckorna.. Inte jätte bra. Hinner knappt äta mellan träningarna och så, sen när jag kommer hem sent så är jag inte hungrig längre precis.

Aja, har iallfall fått vackra rosor, choklad och en fin sten av pappsen idag. Han är så söt. Lägger upp bild på de sen.


Här har ni lovers.


Journey - Faithfully
På något jätte konstigt sätt kan jag inte lägga upp youtube videos längre...

vad händer?

Hejsan! Igår var en riktigt bra kväll. Var på 18års fest i perslund. Riktigt roligt faktiskt. Även fast Lotta och jag inte var alls taggade innan, särskilt inte hon så blev det ändå en bra kväll. Idag blir det att stanna hemma hela dagen och bara äta haha (Lite skallebank har man allt)

Känner ni till Bjarne? det är en knöl så att säga som jag har vid handleden. Den kom till för ca ett år sedan och lite till.. Skulle gå ner i brygga på min fest och de gick lite snett. Har slått ner den en gång, men den har växt tillbaka igen. Men får nog operera bort den för att den ska gå väck. Och nu i två veckor har jag haft fruktansvert ont i min ena häl. Gör såå himla ont när jag går i mina skor, fast när jag har tagit av skorna finns där inget märke eller någonting så har inte fattat vad de varit. Men idag såg jag att jag har en fet bula på hälen... Ingen aning hur den kom till. Kan vara att mina fötter inte pallar trycket när jag börjat träna så mycket jag vet inte..

Men jag och bulor.. Vad vill dom mig :(



man ser inte den på hälen så bra, men den är big!

Ser nog ut som jag får gå till doktorn snart?

Good song.

Hejsan svejsan. Idag hade vi håla första lektionen och vi har bara 2 lektioner idag, soooft. Så jag började halv 1. Men när jag tog tåget sit stod de typ stilla i 20 minuter så hann inte med lektionen.. Liten fin vända i hbg idag ju! skittåg. Men jag hoppade bara på tåget till ängelholm och körde ett träningspass där, så jävla skönt! blir glad av att träna. Träffade simon där också så vi snackade lite och hade sällskap till stationen, har saknat honom! en god vän.

Sen hämtade mormor mig på stationen, för har fått sån fruktansverd skoskav på ena foten, eller vet inte riktigt vad det är för när jag tar av skon är där inget märke eller ngt. Riktigt jobbigt.. Men iallfall så hade vi mysigt och fikade lite. Sen har jag bara tagit de lugnt ikväll. Min skorpor på tatueringen åkte av idag, så nu är den jääätte fin!

Btw, så blev jag av med min plånbok i helgen på ett öresundståg med alla kort pengar och allt, men så jävla gött att de hade hittat den! usch.. så hemskt det hade varit annars, så nu är den i Malmö och väntar på sin lilla matte.

Har inga bilder att bjuda på idag, så får bli en bra låt istället!
(ja, det skulle bli en låt, men vårt internet är så fruktansvert hatat av mig just nu döööööööööööööööö)


Gospel dag!

Idag har jag iallfall varit i skolan. Men blev ingen träning idag heller, för vi hade konsert! En från USA som heter Gerorg Smith eller hur han stavas kom för att träna upp oss litta. Riktigt duktig var han och det blev faktiskt en riktigt bra konsert. Men nu är jag heeelt slut, fryser, och är allmänt sur som man kan vara ibland. Så ska hoppa i kojs.

Good night



här är alla esteter.

Sen uppdatering.

Hello. Kom inte in på hemsidan igår, skummmmt!

Menmen, igår fick jag stanna hemma, fick typ ingen sömn på natten och hade verkligen sjuk mensverk.. Inte roligt men kunde inte göra så mycket åt saken mer än att sova vidare på morgonen. Dock blir jag så jävla deprimerad av att bara vara hemma, vill träna! Aja mådde ju bättre redan på dagen så på kvällen kom Elvira hit, hon fyllde ju 18 igår, grattis min älskade barndomsvän! Vi hade super mysigt med dippa och grönsaker, chips och en liten gräddbulle med ljus fick hon också. Och så blev det klassikern "a walk to remember"



Miss sixty jeans

Hej! Jag är så nöjd med min tatuering! Igår ville alla på festen se, och kunde kännsa avensjuka i luften hehe. Idag har jag varit på väla med pappa och Eva. Och fick köpt mina älskade miss sixty som jag velat ha länge! Och de var på rea och allt, så härligt.



1000 gav jag för dom.





Nej, nu är klockan mycket och jag har inte jätte mycket mer att blogga om. Så vi hörs imorgon.

Nattti. 


Min tatuering!

Nu är den äntligen gjord!!!!! Jag var så fruktansvert nervös.. Men det gick jätte bra ändå. Klart det kändes men det gjorde inte så ont som jag trodde att de skulle göra.





Resultatet! :D



Bet typ sönder pappas tröja hehe. Men nu är det över, och jag är såå himla nöjd!


Nu ska jag och lotta på fest, vi hörs. PUSS

Fuego dans.

Hej ni! Jag har faktiskt inte mycket att skriva om, eller jo men inga bilder alls har jag :o tråkigt jag vet.. Menmen, blev inget skrivande igår för efter träning stack jag till Lotta, för hon är i hennes brors lägenhet nu när hon praktiserar och han är i thailand. Riktigt nice! Och träningen igår vad verkligen så sjuuuukt roliiiig! Fuego dans heter det, är nästan som zumba fast lite mer dans i de hela, riktigt mycket skaka rumpa och sånt som jag älskar haha. Men det roligaste var ändå att se linn när hon gjorde de haha. Hon ska aldrig mer gå på det säger hon, så hon ska gymma ist när jag är där haha :D

Idag började jag 20 i 11, hääärlet! Fast har varit en riiktigt lång dag. För efter skolan var det bara till att gå på körlektion, så nu får jag snart börja övningsköra också wiho!

Imorgon ska jag träna Step, ser fram emot de!

Men nu ska jag snart gå och lägga mig, som sagt har inga bilder att lägga upp.. Tråk.


Ps. Den träningsverken jag skulle gnälla mycket på är här nu, kan knappt gå i trappor eller sätta mig ner! Ds.

pussiiis

RSS 2.0