Hemma!

Nu är jag hemma från trollhättan. Har dock varit det ett tag.. Aja eftersom jag hittade någon direkt outfit till nyår i göteborg så har jag varit på Familia och Väla idag med pappa, men tror ni jag hittade något ändå, nej såklart!! här han man både varit i Göteborg, Överby (köpcentrum i trollhättan) väla och familia, men inte en enda klänning som kan finnas till mig, jag hatar mellandags rean och allt folk som är där! Men jag har ändå fått ihop en outfit som blev bra. Bild kommer.


Lotta och Louise hämtade mig i Göteborg!

Lotte på Nordstan i Göteborg när vi äter firre!

Många kvällar spenderades på Lottas ovanvåning i hennes mysiga soffa.


Tack för allt älskling, du är bäst. ♥

Hos lotte!

Hej sötisar. Som sagt så är jag hos Lotta nu i trollhättan, och resan hit gick hur bra som helst. Just nu ligger hon och sover och jag ska glo på Bert! är inte så trött. Idag har vi varit i Göteborg och shoppat. Först hittade vi ingenting, sen fick vi lite mat i oss och kom ändå hem med en hel del. Dock ingen nyårsklänning.. Men vi ska till överby (köpcentrum i trollhättan) på onsag. Då måste jag hitta. Iallfall så blev det en fin blus från Zara, ett par cykelbyxor som man kan ha under klänning i fejkskinn, och ett par skor ifrån HM så sjukt fräcka. Får bilder på det när jag kommer hem på torsdag. Kan inte hålla på att lägga upp massa bilder här. Och vill inte heller att Lotta ska behöva vänta på mig för att jag ska blogga.

Nej nu klickar det för mycket när jag skriver.. Vill inte störa, men kan också berätta att hon har det så galet mysigt här hemma!

Vi hörs på Torsdag om inte innan. Puss♥

Avgång till Göteborg och bästa!

Äntligen. Nu ska jag äntligen få åka till min lotte i trollhättan. Ska bli så himmla mysigt och roligt och se hur hon bor, och träffa alla hennes vänner där uppe. Men först ska jag till väla med mammi och byta en sak och äta lite. Vid 3 går mitt tåg. Vi hörs!

puss/gry.



Tagga nyår nästaaaa! haha

Julafton

Dopparedan! Nu vet jag att jag är lite sent ute med julafton för det var ju faktiskt igår. Men då var det fullt upp hela dagen. Som sagt så firade vi hos mormor, och senare på kvällen så åkte jag och dennis ner till pappa och kusinerna en runda också. Men jag lägger upp bilder och förklarar mer ifrån dem istället.



Kalle anka!

mormor är fixar'n

mysmysmys

kan ni gissa vem tomten var? jo..... Gry!

julklapps spelet, nu var det KRIG!

båda julekisarna var med hos mormor med en julerosett! :*

jag fick:

3 fina knästrumpor, presentkort på modell för en dag i Malmö och det har jag verkligen önskat mig, men ska vänta tills jag gjort tatueringen, sen ta bilder i svartvitt bakifrån, kommer bli sjukt nice! Carolina Gynnings bok, 2 nagellack, ett armband, presentkort på väla, pyamas byxor, tröja, en skinn (kofta/kavaj), rosa radio, pengar av mormor och morfar!

är så himmla nöjd, tack alla fina människor för alla underbara julklappar!


sist men inte minst så kom jag till kusinerna på pappas sida. Och då hade jag en jätte bra avslutning med alla där, och inte minst min galne, söte, fine kusin Malin. Vi hade det så mysigt, och slutade med att vi somnade under granen klockan 4.




Jag har haft en underbar jul, och jag hoppas hoppas ni också har haft de!

God fortsättning på er, imorgon åker jag till Lotta! :D

Julafton hos pappa.

Hej sweethearts. Idag har vi haft julafton hos pappa, och jag har varit och hjälpt honom hela dagen med all mat. Blev jätte gott! Vi har haft en jätte mysig kväll och nu ser jag framemot imorgon också såklart, då blir det julfirande hos mormor! Sen vidare senare på kvällen till kusinerna där pappa är.

Fick ju också julklapparna av pappsen idag ;) det var:
- En ny kamera!!!!!!!!!! nu kan jag fotta allt jag gör för er! med mycket bätte bilder.
- En digital fotoram där alla bilder visas, jätte fin.
- En väska som jag önskar mig
- Två jätte fina ljusstakar
- Ett paket från Body Shop
- Morgonskor
- Andra tvåler, skrubb, body lotion och badsalt
- Och ett jätte par fina öronhänge av Linn från Pearls for girls


Det var väldigt mycket tycker jag med blev jätte glad :)
Imorgon blir det julklappar av mamma, bror, mormor, morfar och elvira!



Bild med nya kameran! Fastklistrade vid binglotto!

Snygga väskan! ser bättre ut när den inte är på platt hehe.

Från Body Shop

Rosa ljusstakar

den digitala fotoramen

Paket från Eva (pappas tjej)

de jätte fina öronhängena från Linnsan.

Nu har jag ju ingen bild på kameran eftersom jag tagit alla bilder med den.. Menmen den var ialf rosa och jätte fin!

Nej nu ni så ska jag krypa ner igen. Imorgon när man vaknar blir det mysig julmorgonsfrukost hos pappa och sista avsnittet av julkalendern!


Godnatt, pusspuss! ♥

Fortfarande sjuk..

Dan före dan före dopparedan. Snart är det jul, och det gör faktiskt att mitt sjuka jag blir rätt glad ändå. Som sagt så älskar jag ju faktiskt julklappar! och imorgon ska jag få alla av pappa. Eftersom vi ska fira jul hos honom imorgon och det ska bli så himla mysigt! Så jag ska vara hos honom hela dagen imorgon och hjälpa honom att göra all julmat och mysa!

Idag har jag bara legat i sängen, och när mamma kom vid halv 5 så hade jag varit uppe och gått i huset 2 gånger, då bara till köket. Men det behöver man när man är sjuk. Men jag orkade ändå med att städa lite här uppe så det är fint till jul, och så hann jag också göra ett gulligt litet tomteland. Men inga fler såna bilder nu för då förvandlas min blogg till en julblogg! det vill jag inte.

Nej jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, ska inte vara på datan mer, ska bädda ner mig igen och kolla på A walk to remember, skulle egentligen se knight and day, men den fungerade aldrig. :( Aja a walk to remember är också bra!


nu ska det bölas..

faaan..

Pallar icke detta.. Har fått en jätte stor förkyldning nu på allt.. Mår skit, och snart är det jul och snart ska jag till lotta och det är något som jag aldrig i hela mitt liv kommer missa! ååh, varför. Har knappt sovit någonting inatt för min hals tar dööö på mig. -.-



Nu lägger jag mig i min säng, surar och kollar på the social network..

Klappat och klart!

Idag har jag varit med mormor på Familia och köpt klart alla julklappar, tog i princip hela dagen. Skönt att det är över nu! Lite fail att jag la 100 spänn på att köpa inslagnings saker, men man kan ju se det från den ljusa sidan också och se att mina julklappar är dom allra finaste!



Fina va, som sagt suddig bild.. Men jag har rött inslagspapper, guldigt band och en hängande guldängel på nästan alla paketer!

Balen




Gry Eriksen.

värst med julbilder.

Det blir väldigt mycket julbilder, men så är det i juletid ofc. En annan äcklig sak som hänt idag. Våra grannar har blivit rånade.. Någon/några har tagit en stege och klättrat upp på ovanvåningen slått sönder ett fönster och snott en dator och smycken. Och de är Dennis chefer som blivit rånade, så jäkla tråkigt! och jag som är ensam hemma om dagarna.. Det hände ju på dagen idag så man vet aldrig om vi är next.... är faktiskt lite rädd. Tur jag har mormor närma mig!

Kvällen spenderades bara med mammi idag. Efter allt pynt blev det en dusch, lyckades dock cutta upp båda hälarna och knääet med rakhyvlen haha, skillat. Menmen klockan 8 såg vi jul med ernst och drack varmchoklad, och klockan 9 var det morden på sandhamn, en väldigt bra "serie" finns i 3 delar fortsätter samma tid imorgon. Rekomenderar att ses! Har varit en mysig kväll mammi ♥


såå mysigt!

Julpynt hos mammi!

Hello. Måndag idag och mitt lov har börjat :) känns rätt gott att alla mina vänner får gå i skolan utom jag. Nej nu ska jag inte vara dum! hehe. Idag var jag hos barnmorskan på morgonen för att få ut recept till nya piller. Det gick som det skulle. Sen hann jag inte mer än hem innan mormor ringde och frågade om jag ville smaka hennes nygjorda köttbullar och det banga jag icke, för dom är så fruktansvert goda! Sen stannade jag hos henne till 4 och då gick jag hem och skottade snö så mamma kunde köra in bilden ordentligt! duktig gry.

Ikväll har jag och mamma julpyntat och guuud så mysigt det blev! Allt får en så mysig stämning på julen med allt pynt!


vad kan finnas i den stora påsen?

TIIITTTUUUUUUTT!

Den lille svarte med enorma alienögon ville också leka med den stora roliga påsen!


naw! älskar keeetooor

Julgodis bilder.


Dennis tog halva tiden att slicka bort nougat från händerna

Mina chokladcornflakes blev fail detta året :(


pappa, du är duktig du!

mina knäck blev lyckade, tog dock en jävla tid..

Mums!

Sen kom mamma och mormor och smakade och drack lite glögg.


Och nu sitter jag hos mammi. Blir lite jobbigt att asa alla sina saker hit och dit till mamma och pappa, men det får jag ta..

Smygtitt.

En söndag idag ja. Det är bra så länge jag minns vad det är för dag. För när man har lov så är det sånt man inte behöver ha så stor koll på ;) Menmen, igår blev mycket trevligt! fick en fin julklapp av Linnsan också, dock inte öppnat den ännu! Idag har jag, pappa och dennis gjort julgodis. Blev både lyckat och inte lyckat för min del. Man lär sig något nytt varje jul haha!

Menmen, nu ska ni faktiskt få en smygtitt på min fina julklänning som kommer sitta på mig på julafton, lille julafton och lite såna juldagar.


:D

Granen.

Lovade bild på granen innan för det inte fungerade hos pappa.


tjusig va?

.



Måste bara säga att jag verkligen skaffat mig ett nytt favoritband. Needtobreathe! i mitt ♥

andra sjukt bra låtar med dem:
What you've done to me
More time
Again
Through smoke
Haley

det är bara några av dem, men sök på bandet på spotify så kommer alla.

lördag.

Hejhej, hemsidan var helt konstig igår? kunde inte komma in på blogg.se..
Aja, igår såg jag och pappa film och hade det jätte mysigt, lägger in vilken film det var sen, för den måste ni bara se! Idag är det iallafall Lördag och Linn kommer snart till mig. Vi ska käka lite och sen får vi se vad vi gör :) Nog bäst att inte se för mycket film, för då somnar hon haha.

Idag har jag pappa och dennis också klätt julgranen, den blev så himmla fin. Och så blir det att klä julgranen hos mamma också någon dag i veckan.

(här skulle varit en bild på min julgran, kommer när denna hemsidan inte är så knäpp)

Arg kATZ

Hahaha!

kan inte sluta på lovet.

hej! nu börjar kvällen dra sig till sitt slut. Det blev hård träning idag! men är lite rädd att det inte blir så mycket på jullovet nu, men det måste jag verkligen se till! fan också att vi sålt vårt springband.. ajajaj menmen får ut och springa/halka i skogen där hemma ;)

sen måste jag tillägga att när vi skulle ner till gymet så skulle jag tvätta bort mitt smink, så skulle jag ta tvål och den strålen som kommer från en pumptvål är väl aldrig rätt upp i luften? men jo, min var det just då och jag fick hela kladden i mitt ena öga och fyyyy.. vad ont jag fick, det blev helt rött, och ser fortfarande efter några timmar helt rött ut. Blöö.. Så akta er för tvål :D








sov gott puss från gry.

veckans konstverk!


har ni sett något finare? haha, på scenografin har vi fått grupper och sen skulle vi göra en scen från en film och göra de till en tittskåpsteater ungefär och i vårt fall blev det American Pie. Haha, i detta läget sätter han på pajen och i fönstret i mitten står pappan och ser chokad ut. Man ser de inte så bra här. Men en sak jag inte fattar, de är att vi fick mvg haha.


Och sen min läckra Zigge som jag gjorde på bilden idag ;)
(min framtida man)

Snart äntligen!

Hej bloggis.. Jag vet. Men fick inte igång internet igår på mitt rum, men idag får jag :D

Nu är det tisdag och på fredag slutar jag! fy vad skönt det ska bli. Men tro inte att denna veckan blir chill, nädå. Hade matteprov idag naturkunskapsprov imrg eftersom i fredes var vår lärares barn sjukt så kunde inte göra de! sen är det massa träning till dansen och sångerna på fredag som jag ska vara med att framföra. Men det är ändå en rolig vecka :)

ja, jag har inte jätte mycket att säga just nu faktiskt!


bild från balen, love you daddy ♥


Kommer aldrig glömma er 9;3b!


detta är galet?

Haha, vi var bara tvugna att åka till Kulltorp och titta på ett hus fuuuulllt med lampor och saker över heeela huset! han börjar sätta upp allting i Oktober för att få allt klart till ja nu typ.. Det är bara för galet. Jag hade inte velat bo där iallafall haha.



?

men måste ändå erkänna att det var rätt så fint!

Söndag.

Hej! har inte bloggat på de närmaste två dagarna. Haft rätt så fullt upp.

I fredes var det ju retro, och det var trevligt! igår blev det kalas hos kusin Viktor, sen på kvällen var jag och becca hos henne och färgade mitt hår rött, blev asballt! Och idag har jag varit på väla och köpt julklappar och nu blir det kotletter med pommes och bea sås, fett bra avslutning på helgen!

Som sagt så fyllde Viktor 21 igår och vi var på kalas i hans lägenhet i Ängelholm. Rätt mysig lägenhet faktiskt, med det som gör det lite mindre mysigt är att han har feeeeeeeeeem ormar! 3 små och två stora, fifan vad äckliga dom är!







och nu kommer dem..

har bara fottoat de stora.. de andra är så små och inte så roliga haha.


Viktor, du är käpppppp!

här är en betydligt sötare och busigare prick!

Det var inte roligt..

Måste berätta min dröm inatt..

Det började med att jag var och hälsade på Lotta. De hade flyttat till en gata precis nedanför backen hos mamma där mariella bor. I en helt ny vit villa. Och det var ju trevligt och allt sånt. Men kändes lite konstigt för hela huset var inte alls deras stil. Menmen, sen hoppade drömmen till att vi satt i en tågvagn som var öppen. Där var alltså inget tak haha. Men iallfall så ser vi att där är massa barn utanför som blir nerdragna av poliser. Och då håller poliserna upp någonslags skylt där de står (Varning för farliga judar) haha låter kanske konstigt, jag har ingenting emot dom. Men jag tror det var för att vi pratade om hitler igårkväll.. Men iallafall så åkte vår vagn iväg, men den hann inte så långt innan en liten pojke ställer sig upp och siktar en pistol mot mig, och jag duckar ju så snabbt jag kan, men han lyckas ändå träffa mig lite i armen.. Sen dröjde det ett tag, så jag reste mig upp för att se och då står han fortfarande och siktar mot mitt håll och då skjuter han mig rätt i nacken så hela min nacke bara köttas upp och jag flyger iväg ner på marken.. Jag kan fortfarande känns från drömmen hur ont de gjorde och hur varmt det kändes? jätte kontigt.. Jag kan också minnas hur jag försökte andas hela tiden.. Men iallfall så sprang poliserna fram till mig och bar upp mig, och då lyckas han skjuta av ett skott till, och jag tror att det skottet kom rätt i magen, för då vaknade jag och var helt svettig...

Usch, jag skakar när jag skriver de.. Inte alls roligt.



Titta på lägenhet.

Hej bloggiss.

Det har verkligen varit en dag med fullt upp! Pallar inte skriva alla lektioner och så, för det tror jag inte ni är intresserade över att höra haha. En sak som hänt idag är att jag och Felicia såg reklam för en lägenhet som behövdes hyra ut, och eftersom vi måste flytta ut i Båstad nästa år så måste vi börja titta så smått på de redan nu.

Den ligger vid gammelgården (en ICA) mitt i centrala Båstad. Den har 3 rum, kök, matplats, toalett, tillgång till bredband och kabeltv. Och enligt mig låter det rättsåbra. Jag ska bo ihop med Felicia och Amanda. Vi hade velat ha varsitt rum, men man får ta vad som erbjuds. Vi kommer såklart fortsätta leta mer, men känns skönt att vi har hittat något litet än så länge iallafall. Vi ska kolla på lägenheten redan imorgon vid 1 :)

Sen ska jag hem, och imorgonkväll är det Retro i Helsingöööör, ska dit med Becca och hennes kompisar, ska bli riktigt roligt! Dock missar jag IDOL finalen.. Menmen, mamma får spela in de!

Nu har jag iallafall pluggat klart Naturvetenskapen. Det mesta iallafall. Ska läsa lite i boken också innan jag somnar. Men de känns rätt så bra iallfall. Jag är jätte dåligt på fysik och sånt, men får hoppas det går bra. Jag gör mitt bästa :)


Förlåt men jag kan verkligen inte ta bilder på mig själv.. Blir bara såhär haha, jag är lite småsär.
Menmen, en bild för ni ska se att jag har lugg nu ialf :D

ps. Lottas hand ville också vara med liiiiite

pics!

Här får ni bilderna från Musteriet idag, har tyvärr inte tid att blogga mer idag sen.. Har så mycket plugg att göra!

Faaaaan vad jag längtar tills nästa fredag! då slutar allt och då får man ladda om batterierna.












och pågrundav min dåliga kameramobil så ser de inte lika fint ut som det är i verkligheten


sov gott, kram :)



Musteriet Båstad!

Hej sötisar.
Har varit en full fräs dag idag. Fast har haft mycket musiklektinoner idag, och det är så klart jätte roligt!
Menmen, har haft utverdering ialf idag till Swat. Vår danslärare Katla kollade hur stark jag var i mina muskler osv. Men det kändes ganska bra. Vissa saker som jag behöver träna på bara :)

Menmen, nu är vi ialf på Musteriet i Båstad. Det är ett ungdoms ställe i Båstad, hur coolt som helst och jätte trevligt! Tar bilder som jag förmodligen lägger upp ikväll om mitt internet på rummet fungerar ;)

Nä, nu ska vi snart se Paradise Hotel och BOOONDEN!

Vi ses puss.

i'm back on track!

ÄNTLIGEN! så är jag tillbaka på skolan och gymmet och träningen överhuvudtaget. Klart så var jag och felicia där idag. Älskar känslan efter träningen sen när man duschat och går och lägger sig. Det finns nog ingen bättre känsla.


litet men finnnnnt!


you go girl!


haha, titta inte på mitt aniskte, vet inte vad jag får till för min!

Snö skulpturer

Igår kom Becca hit :D så himmla mysigt har vi haft de. Var ute och åkte pulka i gårkväll haha. Sen har vi myst, och hon har varit med på alla lektioner idag. Hon verkade trivas här iallafall :)

Menmen, idag på bild och form skulle vi ut i snön och göra skulpturer haha. Vår skulle vara en spindel, men blev till sist ett grishuvud, fråga mig inte hur det blev de, men de blev de haha!




vår griis, haha IG?


Palla leka duktiga? haha



baksidan på gammla byggnaden, visst ser det mysigt ut? puss på min skola!


scenografi-sår!

Hello! tyvärr har jag inte kunnat blogga på ett tag. Som jag sagt förut så strular internet här jätte mycket på mitt rum så har bara internet ibland som nu, så nu köttar vi! och det är just såna bilder jag ska visa nu hehe. Köttbilder. Vi hade nämligen scenografi i måndes med MOOOLE, och då skulle vi lära oss att göra "köttsår" med vax och blod och sånt. Såg faktiskt jätte verkligt ut hehe.


Det som simon har, har jag gjort, och de jag har har simon gjort (y)




Felicias köttade hals


gölligt Mandiss!

Gocaaart @ Malmö

Som sagt så var vi ju i Malmö idag och körde. Och det var så grymt roligt, fast jag har sjukt ont i handlederna nu. Men kan vara för jag är lite mesig också haha. Jag kom ialf 8;a av 13. Kanske inte jätte bra, men det var bara vuxna pågar som spelade i princip. Jag tog alla tjejerna iallafall ;) Så för att vara första gången så var det bra!



Rally B-rudaaar!


En bit av banan. Som sagt, har ju bara min kära mobil att fotta med!

Lussebak.

Hej ni. Hann inte riktigt skriva igår, det blev sen fredagsnatt så vaknade ganska sent, och så var de lussebak direkt och sen skulle jag iväg igen. Menmen Idag har jag varit i Malmö och kört gocart med mamma och hans barn och kollegor. De var riktigt roligt. Kommer bilder på de i nästa inlägg.



Elvira i full gång. Det är tradition att hon är med och bakar! :)


En annan tradition är att vi alltid gör lussesnoppar, haha!

(elviras blev lite mesig haha)

utgång

hej, hinner inte skriva så mycket idag. Har kunnat göra det på dagen, men hade inte jätte mycket att skriva om.

Menmen, det blev inget Billesholm, så istället drar jag och Lotta till Bahnhof!

Vi hörs imorgon. Ha en trevlig kväll!     puss♥

Flowerbomb

hejsan. Nu är klockan strax över 11 och jag sitter på mitt rum hos pappa och kikar lite runder på datorn. Visst ja, ni har ju inte sett hur pappa har fått de i sitt hus.. Får allt fotta lite och visa. Mitt rum har faktiskt blivit väldigt mysigt!

Aja, imorgon ser jag framemot dagen faktiskt. Äntligen få träffa lite folk och göra något. För imorgon kommer förhoppningsvis Lotta ner! och så får jag träffa Becca. Vi ska förmodligen till Billesholm och träffa 3 killkompisar, men vi får se hur jag mår imrg.. I värsta fall så får dem komma hit istället.

Kan passa på att berätta om min nya parfym. Jag köpte den för mina födelsedagspengar. Kanke lite knäppt att lägga 800 på en parfym när man kan få mycket annat, men vafan, den luktar ju himelsk så varför inte?
Den heter iallafall FlowerBomb och finns i 3 olika sorter tror jag. Finns två olika storlekar också. Den lilla kostar 599 och den "stora" kostar 788. Jag skrev "stora" bara för den är grymt liten den också haha. Menmen, den luktar jätte gott iallafall och håller väldigt länge!

 

Mums..


Pepparkaksbak.

När jag kom till pappa vad jag trött på att glo på mer tv, så vi drog till OJ och handlade pepparkaksdeg, kavel och formar, eftersom han skaffat nytt hus så hade han inte alla de sakerna som behövdes. Menmen, de blev väldigt goda och fina!







Färdiga!   somsagt, har bara min käre lilla mobil, så kameran är inte den bästa!

Torsdag.

Hejhopp.
Torsdag idag ja, börjar dra sig till helg. Och idag mår jag bättre. Har bara kännt av de ytterst lite idag faktiskt, så det är skönt.

Idag har jag bara tagit det mest lugnt, men de ska man göra när man är hemma från skolan. Så jag har legat i min säng och glott på Livet enligt Rosa. Älskar den serien, så söt är den. Men det är ändå piss att bara kunna ligga ner hela tiden, får ryck om jag inte kan träna snart.. Vill så gärna röra på mig, så vid 2 gick jag till mormor och fikade lite sen gick jag en runda och sen till pappa. De fick bli min lilla "träning" idag.. Aja.

Har lite skolarbete att göra, måste ha en Kommunikations tenta inlämnad till på måndag, så får väl börja jobba med den så smått idag.

puss. Gry.

syskonkärlek. ♥

Jag burkar aldrig bli tagen av en bok. Jag på något sätt hatar att läsa böcker. Och tycker det är slöseri med tid och långtråkigt att sitta med en bok. Jag har stött på många böcker såklart, eftersom skolan tvingar en att läsa. Men det är väldigt få som jag verkligen läst ut i mitt liv faktiskt..

Undrar om jag har blivit mer nördig, eller om det bara är boken som var så fruktanvärt bra!

Jag pratar som boken: Syskonkärlek.
Det är en bok av Katarina von bredow som handlar om två syskon, Amanda och Ludvig. De har alltid haft ett litet annorlunda förhållande till varandra, de har liksom alltid varit bästa vänner, och när de var små och den ena skaffade en ny kompis, eller flickvän så blev den andra jätte avensjuk. De delade allting med varandra. Och en dag när de är mer i ungdomen så får Amada för sig att måla av Ludvig naken för hon målar nästan jämt i denna boken. Iallafall så gör hon de, och då börjar de väcka ännu mer längtan inom henne om att få röra vid honom, och hon börjar känna ännu mer attraktion till honom. och det är ungefär där som Amandas och Ludvigs kärlekshistoria börjar. Men jag tänker inte berätta mer, då blir det bara tråkigt att läsa den sen ju.

Det är iallfall en jätte spännande bok. Och jag kunde verkligen inte släppa taget om den. Jag har aldrig läst en bok så snabbt och aldrig tyckt om en bok så mycket. Och det kanske låter jätte äckligt att två syskon blir förälskade i varandra, men när man läser den så tycker man inte att det är äckligt.

Har du inte läst den, SÅ LÄS DEN!





Min tatuering. 5 Feb

För att göra dagen lite gladare så kan jag berätta för er att jag ska tatuera mig! Jag fick de i present när jag fyllde år av mamma och pappa, och den ska verkligen bli awesome.



ungefär så ska den se ut! fast jag tycker den texten är rätt ful. Särskilt Y;et. Fast min ska vara på samma ställe och mindre.. De ska bara stå Live Love Laugh, och de ska vara i en snyggare kursiv text.

Den ska göras hos en som heter Danne i Ängelholm, och han ska vara sjukt skicklig på sånt. Min kusin tatuerar sig där och de sägs att de åker folk från Stockholm bara för att göra de hos just han, så jag litar på honom nu!

Den kommer ske den 5 Februari. Och visst man kan tycka det är länge med två månader, fast hade inte Viktor (min kusin) fixat tiden så hade de tagit säkert ett år. Så jag är glad för de!

I can't waaaaaait!

ps. Bilden är tagen från google.

Inte okej!

Hej.
Idag är inte en jätte bra dag. Imorse och igårkväll var jag så himla peppad på att åka iväg till skolan och börja som vanligt igen. Men efter två lektioner och mat i skolan idag så började jag skaka och må jätte dåligt igen, så expiditionen skickade hem mig.. Men det kan jag också förstå, de vill inte ha alla smittade ifall de skulle vara någon magsjuka. Men det är inte okej att min mage är så där dum mot mig! faan..

Aja, får göra de bästa av situationen. Får be mamma att åka ner med mig till Videokalle så jag kan hyra Rosa. Rätt sugen på att se den faktiskt!

och så får jag hoppas hoppas på att den inte blir sämre, för de vill jag inte!


RSS 2.0