Godmorgon!

Söndag morgon, och jag är inte toppen glad. Endast för det är skola imorgon IGEN. Det blev ju nyss helg :( en hel vecka till innan det blir helg igen.. Aja, fint väder är det iallfall och solen skiner! älskar att det börjar bli vår. Och igår blev det grillning, passar så bra!

I fredes var jag lotta och nathalie på fest i klippan, en kille hade fyllt år, så det var jätte skoj tycker jag. Sen igår tog jag och Lotta det bara lugnt och stack till helsingborg för en fika på Mezo. Mys!

Nu tror jag jag ska sticka ut och gå upp till min lilla mormor, sen ikväll ska jag till pappa och kanske träffa elvira!

Min data har blivit jätte knas, svårt att förklara men går inte att lägga upp bilder från cam längre, jag som tänkte lägga upp en halv skabbig bild på mig när jag är nyvaken :(

Aja, vi hörs. PUSS

Sweetness from Gina


Sött på natten


Måste ha! fast i beige istället

cute for summer

En kass dag, men bra slut!

Hejsan! Idag har det hänt för mycket haha nä inte direkt. Men har några klagomål på vår jävla sjukvård här i sverige! Helsingborg iallfall..

2 första lektionerna gick bra, sen hade jag mat och håla så jag gick till lasarettet och satte mig där för drop in röntken, var tvungen att röntka min fot och se vad som är fel med den. De sa att de skulle ta ca 2 timmar och vänta, och det är ju väldigt lång tid, men jag kände att jag var tvungen.. Efter FYRA timmar fick jag komma in och röntka min fot i 5 minuter!!! så irriterad jag blir.. Fan skaffa fler folk eller gör något åt de iallfall.. åh


Matten kunde jag ju glömma, men jag kom till min träning iallfall, och jag tog faktiskt 2 pass idag. Step och dans fuego, det är de bästa på friskis så himla roligt!! Shake that asss typ haha.

Och eftersom jag glömde min mobil i en buss på Teneriffa, jätte chokad är jag? not.. Så har jag nu skaffat en ny! faktiskt lite bra ändå hehe, för den är finare och bättre :D



Så den kör vi på nu, Sony Ericssons Xperia X10!

Nu ska jag se Bigbrother och imorgon ska jag mysa med min käre vän Nathalie, vi hörs PUSS!

Modell lab @ Malmö

ja, här skulle bilderna sitta från fotograferingen i helgen, men som jag nu märker har jag inte bilderna på datan, har bara dom på en skiva och de kan jag inte lägga in i denna datan, har inget minneskort heller faaaan!

Men dom kommer så snabbt som möjligt jag loovar!

Teneriffa bilder!





















såja! långt ifrån alla blev det, men det tar en himla tid att lägga upp allt. Men hoppas ni fått en uppfattning om att jag haft det helt underbart där nere! vill bara tillbaka när jag ser på bilderna.

I helgen har jag varit i Malmö och blivit modell för en dag, så bilderna kommer imorgon, för nu orkar jag inte lägga upp fler, får bli sängen nu!


PUSS :)

Förlåt..

Heej! förlåt att jag inte har lagt upp bilder igår, men blev andra planer och jag var inte hos pappa, och inte idag för då är jag hos mami, och imorgon ska jag heller inte vara hos pappa.. Så jag får helt enkelt lägga upp de när jag har tid.. Lite jobbigt är det, men så får det bli jag är ledsen, men dom kommer!!

Ikväll har jag och mamma varit uppe hos mormor, Marie (moster) är där och passar katten för mormor är utomlands, kommer dock hem inatt. Menmen, så var vi där uppe och agneta hennes kompis var också där. Och vi såg en film som hette Hämnden med Michael Persbrandt. Så sjuuukt bra! hemsk.. men riktigt bra. Se den! jätte bra var den verkligen.


Nu måste jag sova :( vi hörs på torsdag! har ju mycket att berätta. PUSS

hemma!!!

Hej, nu är jag hemma från det underbara paradiset! Jag har haft en helt underbar semester, med fina upplevelser och riktigt härligt sällskap! nu måste jag verkligen sova, upp tidigt imorgon till skolan. Jag kommer imorgon med bilder och allt! PUSS


smakprov hehe, underbart va!!!!

Galen kväll igår!

Nu är det lördagnatt och spänningen stiiiger, klockan halv 4 inatt ska jag upp och halv 5 åker vi till sturup flygplats!! åååh så härligt..

Sitter i soffan och chillar med mormor och mamma nu, skönt och har nyss ätit good mat!

Fick en dålig nyhet igår.. En tjej som gick i min klass på apelryd har tydligen försökt ta livet av sig genom att hoppa framför ett tåg men misslyckades, så nu ligger hon i koma och har fått amputera ett ben, de är de jag hört iallafall, man vet inte riktigt hur de är men något i den stilen är det väl. Och man får sig verkligen en tankeställare, mådde hon verkligen så dåligt? hur kan man de när man har hela livet framför sig.. Usch det är så hemskt. Hade inte jätte bra kontakt med henne, men känns ändå riktigt ledsamt.
Krya på dig my, och kämpakämpakämpa! ♥


Nu är det melodifestivalen, wiiho?



Övningsköra lönar sig!

Måste bara berätta en sjuk sak!
Jag och pappa var ute och övningskörde med mig idag, gick hyffsat och körde faktiskt hem till mamma, en bit! Hihi, menmen, när vi var vid industiområdet så skrek pappa att jag skulle stanna och det gjorde jag ju också. Så kommer han tillbaka.. Vet ni vad som la mitt på gatan? jo, helt oöppnade glasspaket 2 stycken, frusna och allt. Haha, så nu är vår frys fylld med algrensbilar glass strutar ;) haha, undra hur dom kom dit bara, måste varit en lasbil som tappat dom eller något.


Haha, goda faktiskt!

Clothing for tomorrow


Ny ring från Glitter, Im in loove! 90 kr (döskallen)
Utan mina ringar är jag nottin, mina bebisar kan man säga!


Fjäderöronhänge, snyggt! även på Glitter 49 krrooona.


Klääderna till imorgon. Sjukt snyggt med mina kilklackar till!


Paaackar!

Hei, är på toppen humör just nu.. Kommer aldrig kunna sova, prövar nämligen sommar kläder! ååååh så underbart, dock är allt för stort haha. Skit i de.

Aja, jag har fullt upp! lägger upp vad jag ska ha på mig imorgon senare :)



Varför ska jag alltid krydda med kläder...

Skuulan

Just nu sitter jag på vår eos lektion, en aning drygt.. och trött som en bäver är jag. Vet inte om dom är trötta men skit i de.

Igår stack jag till Familia och skulle se om jag kunde nappa något till fredag. Men blev typ att jag la pengar på mat och träningsbyxor hehe. Dock behövde jag det! Men jag hittade en as cool ring, och fjäder öronhänge till fredag, så får hitta ngt att ha på benen hemma istället. För nu ska jag spara pengarna till Teneriffa tänkte jag. Får hoppas att de har roliga kläder där! Dock är det inte så billigt, men skit i de.


Vanilla latte på Espresso house. Älskaa.

Väladag.

Hej sötisar.
usch.. inatt hade jag svårt för att komma till ro, mitt huvud ville inte ge sig, de skulle bara bulta och banka. Så de två första lektionerna missade jag idag, inte alls bra pågrund av att jag ska åka nästa vecka. Men sen trivs jag inte riktigt i klassen heller, kan inte ta allt här, men jag förstår ju också att de är svårt för alla och släppa in en helt ny tjej, men jag gör så gott jag kan och bättre kan jag ju inte.

Men efter skolan blev det väla med lotte, och det var så mysigt. Dock blev jag på dåligt humör i slutet för jag var trött och hittade inte de jag ville haha, visst blir man förbannad då! åh, alla affärer har så tråkiga kläder nu för tiden.. Men ett linne köpte jag iallfall, får se vad jag kan bära till de på fredag, får klippa och klistra lite kanske. Men det är nog bäst att spara sina pengar så kan jag shoppa i teneriffa istället! Åh vad jag längtar nu..



ja, snyggt är det.

ni får gärna hjälpa till och säga vad man kan ha för underdel? vita shorts? lacktaights?

RSS 2.0