lussebaket!

sååå nu vaknade han :)  hihi.

Här är mysiga bilder från igår!


här är vi i full gång, anton också egentligen men han fottade atm.


och här är resultatet, ja jag kan ju säga att de va bettdligt mycket mer förut. Men hedda (anton´s hund) åt upp hälften av bullarna :( men dom blev ändå succé!

nej, nu har jag inte tid med dig mer, för nu ska jag och anton gå en runda i skogen!

vi hörs!  /g.


Underbar helg är ordet.

Hej bloggen, jag skrev inte igår. Men direkt när jag vaknade drog jag hem till anton och vi hade full gång med städning, bakning och passa ungarna! De har verkligen varit jätte mysigt, och helgen är inte slut än för ikväll ska vi ner på julskyltningen här i byn, sen ska vi hit igen och då kommer mina kusiner en runda och dricker lite glögg och har mysigt. Och sen hoppas jag att min älskling sover här. Eller haha de gör han redan! han ligger här och sover i min säng, så vacker :)

Jag lägger in bilder på lussebaket efter denna söta bilden!


me and my love. ♥

Fredagskväll.

Hallå där, kött & blåbär (som sean banan säger)

Idag är det fredag och såklart underbart med helg! skrev inte mycket igår men jag såg mammas pojkar och glee sen somnade jag boms, så orkade inte hålla ögonen öppna för att vara trevlig här inne.

Menmen, som sagt fredag. Ja skolan som vanligt och efter drog jag till väla med Louise och Mamma, vi köpte lite saker till lucian och sen köpte jag lite andra saker som jag kommer lägga in imorgon kan jag tänkt :)
Nu ikväll är jag ensam med mamma och pappa. De andra vännerna är på bahnhof och inte en enda har frågat mig, ovanligt.. Jag är van.
Men om jag är en så hemsk vän så slipper ni vara med mig, ingen tvingar er.

Men jag bryr mig inte, eller jo visst gör jag, men jag ser framemot imorgon för då ska jag träffa min älskling som bryr sig som ingen annan. Vi ska först ut och springa en runda, sen ska vi städa hans rum haha, och på kvällen (eftermiddagen) ska vi passa hans småskyskon. Och det ska bli jätte mysigt för vi ska baka lussebullar och mysa. Det ska bli jätte mysigt. Sen på söndag ska jag och anton till åstorp för det är ju julskyltning och jag ska sjunga. Men jag har börjat få en stor förkylning som är på gång, så vi får se hur min röst håller sig. Men som sagt, detta blir inlägget för idag, för jag är jätte trött och ganska ledsen och besviken så vi hörs imorgon istället.

Puss & kram.

katastrof!

jag har en enorm förklaring till inget skrivande. Vår "rauter" eller hur de stavas har varit isönder så inget internet har fungerat här hemma, så det är katastrof! jag har faktiskt velat skriva verkligen! men det har inte gått. Men ja, som vanligt har jag jätte mycket att plugga också.. Så ja, men provet är gjort nu och de gick som jag ville, de mesta iallafall. Och vi fick tillbaka vårt ekonomiprov och jag fick vg! riktigt stolt, för jag tyckte inte de gick bra när jag skrev de först. Men de gick ju bra :)

Jag skriver mer sen, för nu kan jag ialf. För har lite arbete som jag ska jobba med också!

Nu blir det utgång!

Hej bloggen, ville bara säga att jag hade en jätte härlig dag igår med älskling, när vi kom hem till han tände han massa ljus också, de va bäst!


Jag trodde verkligen jagskulle hinna blogga lite, har nämligen fottat lite och fått nya rosa uggs!

men jag lägger in dom bilderna en annan gång, för nu måste jag skynda mig till stationen. För jag ska ut och äta med Elvira idag, jag fick ju de i present att hon skulle bjuda ut mig. Så det ska bli jätte mysigt. Och imorgon drar jag till anton, och vi ska på hans farmors kalas så kommer hem på söndag. Men jag bloggar lite hos han! vi hörs, oh jag hinner inte rätta stavfel nu! haha


ha en bra kväll! / g.

möbelerat om en aning :)

ja detta får nog bli det sista inlägget, för jag måste verkligen plugga också! åååå damp. Har aldrig någon tid, det är bara plugg plugg plugg hela j*vla tiden!

Men jag gjorde en sak idag som jag tänkt på att göra länge. Jag har flyttat sängen till andra sidan kan man säga, och tv;n till andra!

Det blev jätte bra, särskillt med tv;n där. Och sängen passar jätte bra där den står nu! skit nöjd blev jag!


och här är resultatet!

nej nu ska jag kila. Får lite sovmorgon imorgon också så det är skönt, för vi ska ha volleybolltunering och jag har inte lust att vara med och göra bort mig, så jag får sitta på läktaren och heja på, det är jag bra på!

och imorgon eller fredag blir det nog, tror inte jag hinner imorgon, då lägger jag in lite härliga bilder, men jag säger inte vad! höhö. Inte så kul men för mig är det :)

godnatt / g.

Fin mobil va?



ja gott folk!
Detta är min nya mobil nu framöver ett tag! för igår när jag satt som mest inne i pluggandet så flög min mobil i golvet och då va den körd. Så jag testade säker 5 innan jag testade denna. Den är verkligen stenålder! så jag har inte nummer eller något, ni som ser detta kan ju tänka på de om ni skriver till mig så skriv vem det är också, tack! :)

nya inköp, och ett fint hjärta av mitt hjärta!

så kan jag faktiskt lägga in lite roliga bilder på mina nya inköp. Eller nu är de faktiskt en vecka gammla kanske men whatever!



okej, detta är egentligen bara de jag ville visa av mina "inköp" som jag köpt själv höhö. Men det är:
Ett par skor:  skorönne 800 kr          ÄLSKA!!
Linne:  Gina 99 kr
Blus:    H&M 249 kr


och sen de största enligt mig! på min födelsedag som ni känne igen från förra veckan så fick jag ett underbart fint halsband av min älskade pojkvän! det står inrispat ett A och han har ett G. Och ibland kan jag bara känna på de och kolla på de så kan jag bli helt tårögd för jag är så himla tacksam och lycklig över att ha en så underbar pojkvän som jag har. Det är helt underbart! ♥


och sen tänkte jag visa en parfym som jag fick av familjen becker.
Den är helt gudomlig! jag älskar den! verkligen nöjd med den, så den kan ni ju testa. Men helt inte för härmas är inte kul haha. Men jo, gör de, testa den!

 


de va ett tag sen!

hejhopp. Tänker inte berätta varför jag nt skrivit för de vet ni redan jag tänker inte berätta min dag heller för jag har bara pluggat och de gör er såå uttråkade! anyway, har en rätt chill dag ikväll. Iofrosig har jag prov på fredag och imorgon ska jag inte vara hemma för då har jag och anton 7 månader, så om vädret håller sig ska vi gå på bio och mysa och så, sen ska jag nanna hos han!

men som sagt har jag tagit hand om mig själv lite ikväll. Och nu har jag verkligen mycket! att lägga in på bloggen så håll i hatten! eller de va kanske lite överdrivet sagt men ändå.



vi kan ju börja med en halvt mongo bild på mig ikväll haha.
Och det är grymt skönt efter att ta sig på huden när man haft ansiktsmask på sig :)

kalas!

tjo hopp!
Idag är det måndag. Och ja du, jag har ju inte skrivit på ett tag. Men som sagt haft mycket! i fredes drog jag till moppekursen och var där till 9 på kvällen, sen på lördag var det igen klockan 10 till 5 typ och sen var det bara hem snabbt och klä om för klockan 6 var det kalas igen!

och jag kan ju säga att jag var den första som blev godkänt på körningen i lördes! fett glad. Men vi får se hur jag klarar de på teorin, de säger ju att det är skitsvårt nu så vi får se.

Men nu tänkte jag lägga in bilder sen i lördes, och vill bara tacka alla som kom och för alla fina presenter!  :)


 

bilder från folk, tårta, jag, jonte strippar, lion, och mormor med min godis bh!   haha


godnatt, ses imorgon ♥


MIN FÖDELSEDAG! ♥

hej bloggen! :D idag är det ingen vanligt dag för idag är det grysans födelsedag!

Japp, inatt.. ja har kanske sovit 2 timmar ;s de va helt omöjligt att sova. Men vaknade ialf av fin sång och fick faktiskt mycket presenter, för mycket för att få moppen och allt tycker jag! men jätte fina saker, mest kläder och rosa uggs! hihi, nu snart kommer anton, så jag ska få paket av han också och han ska sova här. Så vi ska äta god mat och tårta! jag fottar nog lite ikväll! så får se om jag orkar lägga in bilderna idag, annars blir det imorgon.


ha en bra dag, FÖR DE SKA VERKLIGEN JAG! :D



fick bli en rätt gammal bild på mig!



1 DAG KVAR!

i dag, sen smäller de! eller nej, rättaresagt i och en halv timme kvar! hihi. Jag är överlycklig just nu :D älskar att fylla år! det är så mysigt att vakna när familjen sjunger i trappan för mig! men jag får ju inga paketer :( fast jag har fått moppen och det får ju bli min paket! men det va de jag ville ha :)

nog om de, får skriva mer imorgon om det! :D

har inte velat skriva, för de har bara kännts stressigt, har haft två prov och var tvungen att vara inriktad ordentligt på dom. Men nu är proven entligen över. Har en redovisning imorgon men det kommer bli bra! jag är laddad.

I redovisningen ska vi berätta om en bok för klassen, men inte på vilken sätt som helst utan man fick dra ett kort, och jag fick att jag ska visa bilder eller saker som har med boken att göra, sen ska jag berätta från de sakerna vad boken handlar om. Så det blir kul! och boken heter textlek och är jätte bra! ett bra förslag på en bok som är jätte bra och über lättläst. Men snart ska jag sova, för jag vill bara att det ska bli min födelsedag! hiih.



fick bli en bild på boken. Imorgon lägger jag in lite mer bilder från min underbara födelsedag som jag verkligen tror att den kommer bli!

sovgott, för de kommer jag verkligen att göra! :)



skillet-say goodbye.

Här har ni en jättebra låt som passar på en mysig lördagskväll!


 

ha en bra kväll!  ♥


apelrydskolan!

hej bloggen.
Kunde inte skriva igår för jag va tvungen att dra direkt för bussen gick då. Men nu är jag hemma från en mysig dag hos anton och ikväll blir det också mysigt. För sanna kommer hit och vi ska se skräckis och äta lite mat! så de ska bli mysigt.

menmen! jag har hittat en skola i båstad. Eller hittat och hittat har alltid varit intresserad av den för det är en bra musikskola! men har inte viljat flytta, för det är internat, men jag tycker skolan verkar helt underbar! och louise vill också gå där så vi hade kunnat dela rum och så. Och jag tycker verkligen de verkar en toppenskola och den ligger precis vid havet helt underbart, och jag tycker Båstad är en helt underbar liten mysig stad. Men vi får se. Men det verkar jätte kul och mysigt där.

för jag var ju på rönnowska och nikolai i fredes, och nikolai är såfall de jag ska gå på och de verkade helt okej. Men så jävla rörig skola 1000 tals folk! jätte jobbigt. Så jag tyckte de fattades något där.


inte stor bild, fanns knappt de, men visst ser det jätte fint ut?

besöka skolor.

Ja, nu äntligen börjar det närma sig helg igen, och de har gått en hel vecka till! men imorgon ska det bli kul! för då ska vi besöka skolor. Eftersom jag redan vet att jag ska in på estet någonstans så fanns det bara nikolai man kunde besöka med de erbjudandet så jag ska besöka den skolan och rönnowska på design. Det är inte design jag vill hålla på med, men det kan alltid vara kul att kolla på de och lära sig lite hur de jobbar. Så det ska bli en jätte bra dag imorgon, och vi har bara en vanlig lektion efter som är syslöjd riktigt gott!

Men nu ska jag plugga lite till, sen ska jag nog ringa älskling. För jag måste också upp tidigt imorgon för att göra ve mig lite mer än vanligt kankse.

vi hörs imorgon om jag hinner innan jag åker till anton, annars så ha en bra helt allesammans! ♥



nikolai!



rönnowska!

riktigt dåliga hemsidor.

Fasen också. Idag var jag på familia. Och jag hittade ett par vinterskor som jag har letat efter innan som är så sjukt fina och sköna! helt sjukt.. Och sen hittade jag en stickad tröja på cubus, ett par coola tights, en blus och massa sånt. Köpte inget än men jag tänkte visa er från deras hemsidor men tror du någon av hemsidorna har ett skit av de? nej! så jävla kasst.. Så arg nu, detta skulle bli ett bra inlägg med fina kläder och skor! :( mög.

Iallafall så ska jag nog köpa de skorna för mina födelsedags pengar iallafall, för jag behöver verkligen några, för mina uggs har gått isönder genom att sulan har tryckts ner så går helt snett. Och jag kan inte gå med stövlar med klack hela vintern! menmen.

TRÅKIGT INLÄGG MED INEN BILD IGEN, MEN DET ÄR DERAS HEMSIDORS FEL! sådeså

anmälning till lucia 2009!

Hej bloggen, en torsdag idag ja! och snart kommer mamma och då ska vi handla till min fördelsedag och kalas. Så blir snabbt nu innan, sen skriver jag mer efter vi kommit hem!


den bilden fick det bli!

 

vi ses snart / g.


snabbt inlägg = ingen bild.

Hej bloggen. Som sagt så ska jag skriva nu mer på min blogg! därför skriver jag idag fast jag inte har ett skit att skriva. För de va ju skolan som vanligt. Sen kom jag hem och somnade och sen har jag bara pluggar rumpan av mig nu känns det som. Och nu ska jag lägga mig i min värma sköna säng och sova en hel natt lång.

Kan ju säga att nästan mer än halva skolan var sjuka idag pga sprutan, rätt skönt faktiskt. Vi var inte många i klassen idag iallafall!

sov gott, för de ska jag!

vi ses imorgon, för då ska jag och mamma åka och handla massa till min födelsedag! :D

Tisdag! spruta & anton.

Jadå en tisdag dag idag :) slutade underbart med min älskling iallafall.

Men vi tog spruta idag för dn nya influensan. Asså jag har sån enorm förbi för sprutor ni anar inte! jag skakade och var mest nervös av alla tror jag. Men det gjorde inte ont precis, men nu har jag  riktigt ont i armen  :/ känns helt knas. Men jag överlever nog!

Som sagt så har jag ju varit borta en hel vecka och mer från skolan, så jag har mycket at ta igen! gjorde ett matteprov idag som jag skulle ha gjort för länge sen, men de gick ganska bra! eller ja, de gick bra, hoppas jag.

Och vet ni?? om exakt en timme och en kvart så är det en vecka till jag fyller år wiiiiiiiiiiii!!
Jag älskar att fylla år, och på helgen ska vi ha riktig fest för mig här hemma med släkt och vänner!

Vi ses imorgon, för nu ska jag sova! sleep well  ♥



:(:(

Mitt nya hår.

Här får ni en bild på mitt nya och korta hår!
Jag tycker ialf att det är fint, kanske lite orange här och där, men syns inte så mycket.
Och jag hoppas ni tycker om det. På bilden ser de typ bara guldigt ut eller något, men det är ganska rött in real.




Hope u like it!

har jag blivit tråkig eller vad?

som sagt har jag blivit sjukt tråkig :/ ärligt så tycker jag faktiskt att det är kul att blogga, men tiden finns inte så ofta. Visst om jag hade haft en mini bärbar dator hade jag bloggat typ hela natten lång de kan jag slå vad om.. Men nu har jag inte de, och denna stora brommiga datorn är inte alltid igång lixom.. Blöö..

Som jag alltid säge ska jag försöka bättra mig, och ni ska få bild på mitt hår! imorgon? japp, de säger vi.

Men nej, matte prov imorgon och svenska uppgifter har jag så ja, lilla grysan måste plugga, sen sova för klockan är waaaay för mycket.

Sleep well! ♥

RSS 2.0