mycket med vårshow och allt.

hej bloggen, jag har inte tid att parat för becca & Louise är här och vi gör i ordning oss till imorgon, då det är vårshow! längtar. Har tränat de sista dagarna på de och haft stressigt med arbete i helgen. Men jag lovar att lägga in spexbilder, vårshowbilder o.s.v efter alla vårshower. Den sista gör vi på fredag!
vi hörs. Ha det bra kram ♥


Nattinatti.

Hej bloggen, som sagt fullt upp med matchtittande igår. Det blev 3-2 till ängelholm.
Hoppas ni har det bra? jag känner mig bra iallafall. Riktigt sommarväder idag, var ute och solade två timmar när jag kom från skolan. Och jag gjorde kemiprovet också idag, och jar pluggat satan på so arbetet, känns på topp! (y)

Eftet två timmars sol idag kom malin (min söta kusin) och vi lagade mat, målade naglarna, lyssna på musik och lite sånt. Jag gjorde ve hennes naglar med mitt vackra blå nagellack, hehe. Blev jätte fint.

Imorgon är det SPEX FOTO i skolan, det ska bli jätte kul! men jag säger inte vad jag ska vara, för bilderna kommer! ;)



fiiiina! men mina ser ut som korv fingrar, äch whatever.
Natti, belv kort inlägg idag. Är jätte slut efter hela veckan, kommer somna på momangen.

MISSA INTE!


Nyss från musikskolan.

Hej bloggen, vilken härlig dag idag va? underbart väder :)

Har nyss kommit från musikskolan. Sjöng en liten låt för allmänheten. Det var andra körer och sånt också, så det var inte bara jag som uppträde haha. Blev Britney Spears-Everytime. Gick bra :)

Allafall så är det nog bara vädret som är underbart för tillfället. Har så mycket stress med all pluggning i skolan. Och idag skrev vi hela manuset till vårshowen, det var iallafall bra att få det gjort! Ja jag har nog inte nämt det, men det är vårshow nästa vecka, och jag längtar sjukt! är ju programledare med Donika. Så kul det ska bli.

Men vet ni, jag har inte tid att häcka här mer, ska plugga kemi.. Imorgon vet jag inte om jag skrver. Ska till ängleholm och se Linn spela match med Anton, sen ska jag nog till honom och sova där antagligen.




fick bli en söt bild på Ida, och emil i bakrunden som inte ville vara med. :)

grymt söt bild från helgen?

Yeye, jag undrar om jag kommer bli jätte "aktiv" i veckan heller. Har så grymt mycket i skolan :( först ett so arbete "really BIG" sen ett kemiprov på tor, en bildanalys.. Och ja orkar inte tänka på de andra heller. Så ni ser att jag har fullt upp. Ska dock inte sitta och skriva här mer utan ta tag lite i so;n så hörs vi imrg. :)


mina goa tööööser. I vårt pyjamas party! hehe


Nail Polish

Äntligen, dock inte från make up store, får bli i framtiden när jag fått pengar igen höhö.
Tack mammi. ♥

 




gekås stuff!

Hej igen, nu har vi kommit hem. Är färdig duschad, sett hollywoodfruar och nu sitter jag här med knäckebröd (som är slut) och en varm go kopp kafé. :) Nu tänkte jag lägga in bilderna på sakerna jag köpte. Är nöjd med det iallafall :)



lite smått & gott till mitt rum!


två av tröjorna, en hängare är fri från klädesplagg just för att jag hade koftan på mig, som jag då också köpte :)
smart, åker till ullared och köpte ngt klädermärke Mila, som var de dyraste haha :s


snygg väska, och ett snyggt skärp med nitar!

Ja, har missat lite som inte blev med. Köpte två stora tavlor också, en med en tiger och en med bebisfötter! så himla fina. Och de var i svart/vitt så alltså. Mitt rum kommer bli super! :D

snabbis!

Hej bloggen, ett tag sen jag vet. Men inte haft ork & tid.

Nu ska jag iväg till gympan! men efter ska jag lägga upp på sakerna från ullared, och så! :D
Har nämligen hittat kamera sladden hiihi!

puss så länge.

hej bloggen.

Jag har varit lite upptagen. Och igår fick jag inte tillgång till dator.

Idag är det iallafall onsdag och jag har varit på ullared. Anton kunde inte följa med men det var roligt ändå, fast det hade varit roligare med honom också. Fast hans samlingstid till cuppen var tidigare tydligen.

Menmen, jag fick mycket handlat. Men det sved i plånboken -.- Aja, det blev bra ändå. Jag tar bild på de. MEN! var är min j*vla kamerasladd.. BLÖ. Jag kan itne hitta den någonstans alls. :(

Men nu iallfall så kommer Sanna och Amanda, OCH VI SKA HA PYJAMAS PARTY! :D haha, ska bli mysigt.

Vi hörs imorgon, ska upp ganska tidigt till Linn för vi ska spela in till svenska arbetet. Pusspuss.

den var helt underbar!

Hello again.
Tänkte ju bara berätta att filmen vi såg i lördes, den var så himla underbar! kan man bli kär i en film?
jag kunde inte hålla inne tårarna hälften av hela filen, så bra var den! Helt sjukt..
Jag ÄLSKADE den. Inte lika mycket som jag gör med pojken som satt bredvid mig såklart hihi!
men den var allt man kan tänka sig i en film. Vill inte berätta för mycket ni måste bara se den!



ååh, så underbart!

Anton Augustsson

Min älskade pojkvän.

Jag vill bara att hela världen ska veta hur mycket du betyder för mig. Alla de dagarna du varit där för mig, och hela den underbara tiden vi spenderat tillsammans. Åh! vill bara tillbaka i din famn så fort jag lämnar den. Du är den vackraste pojkvännen i hela världen och den knasigaste! men jag älskar när du är lite knasig som när du pratar i sömnen, när du ibland dansar omkring med mig och när du försöker få mig glad när jag är sur.

Alla minnen med dig är helt ofattbara, och jag hoppas det blir så enormt mycket mer minnen vi kan få tillsammans.

Always yours / din gry.


Ullared. (gekås)

Hejsan alla glada!
idag är det söndag och denna dagen har jag tillbringat med anton och tittat på när linn (hans syster) spelade fotboll. Hon var duktig, men de förlorade :( aja, de spelade bra ialf!
Det blir en kort vecka nu pga av kristihimmelfärs, men ännu kortare för mig!
för jag ska nämlingen till ullared på Onsdag med familjen Augustsson. Ska bli jätte roligt, och de passar jätte bra nu också så jag kan handla till mitt nya rum hos pappa! :)

Annars är det inget annat roligt i veckan som händer. Mest plugg på alla möjliga ämnen. 
Mitt EU kort måste pluggas rejält på! Känner mig lite efter som inte fixat de än, men det är så förbaskat svårt att klara de :/ men jag måste! jag ger inte upp!

Nu har jag nyss duschat och nu ska jag lägga mig i sängen och plugga på moppen, min förbaskade tv fungerar icke.. Blää. Boxen har lagt ner, och jag hittar inte min kamerasladd fortfarande. Hatar ibland när saker och ting försvinner!


 

hemma från en underbar dag i hbg.

hej bloggen, nu är jag och anton hemma i örekelljunga från en underbart bio och resturang besök.

Som sagt så såg vi på the last song, den var heeeeeelt underbart bra! jag grät mer än halva filmen, har aldrig gråtit så mycket till en bifl förrut.. Men den var verkligen jätte bra! :)

iallfall vi såg filmen vid 4, så vi hann äta lite gott efter. Och då fick det bli Big buddha. Det var jätte gott, och mätt blev man! men det är bra, så slipper man bli hungrig efter ett långt tag.

Som jag skrev i torsdes så skulle jag ju köpa mitt älskade nagellack, men när vi gick genom hela gågatan på väg mot makeupstore så var de såklart inte öppet! allt annat än den affären hade öppet, så pisst off blev jag! ååh. Får köpa de en annan dag :)

Nej nu får jag vara mer social här i Augustsson familjen :)

vi hörs,   puss/g.

ps. Tog bilder på maten idag, kommer in när jag hittar kamerasladden. ds.

smått och gott.


Har verkligen inget roligt att komma med, därför lägger jag in bilder på det jag vill köpa.
* Rosa skimmrande läppglans
* Turkost skimmrande nagellack



jag säger godnatt för idag. Vi hörs imorgon, i hope. ♥

6/5

hejhej.

Idag är det en underbar torsdag kväll, menas med att det är fredag imorgon och det är = helg!
Och ihelgen ska det bli bäst. Först imorgon kommer anton och vi och några andra kanske ska till Martin och grilla, får se hur vädret blir. Sen på lördag så ska jag självklart se THE LAST SONG! har reserverat biljetter nu. Längtar så himla mycket.. Ska bli både mysigt och skoj! sko nog passa på att köpa ett turkost nagellack också. Har blivit helt into den färgen, så fin! :)

Nu ikväll har jag städat hela ovanvåningen och bakat 2 kladdkakor tills imorgon som jag ska ha med mig i skolan.
Jag har tagit en skit äcklig bild på ett spindel som klättrade på väggen, men jag hittar inte min sladd till kameran -.- Vet inte alls var den kan ha gömt sig.. Vi får leta ett tag till.

hos älskling.

hej bloggen. Nu är jag hos anton och jag har haft fysiknationella hela dagen, riktigt svårt var det. Men äntligen får jag komma och slappna av hos antisen. Menmen, nu är han trött på att jag sitter här och vi ska se klart vår film (the proposal) så vi får höras imorgon igen.


Godnatt / gry.

GODNATT SÖTNOSAR!

Nu så håller jag på att göra mitt hår, har också valt kläder till imorgon. Blir vit kjol, vita leggings, vit långarmad, en grå t-shirt på den och sen mina rosa converse på de. Näjs!  :)

Nu är jag snart klar med mitt hår och så ska jag se lite sex and the city och sen sova som en gris. Känner mig trött. Blev nyss klar med min långa bokrecension och den tog kål på mig, haha.


Hittade en skön gammal sommarbild när jag och sanna var hos morfar med mamma och pappa i Halmstad. Så underbart med sommaren när man får lite solbränna och fräknarna kommer fram ordentligt!


SOV GOTT. ♥


blå vs. svart.

Hej igen!

fick min lilla power nap innan på 20 min. Sen kom mormor och satte sig och pratade med mig, och så var klockan 6 och tyckte det var dags att laga lite mat och fixa lite i huset. Så nu har jag gjort mycket nödvändiga saker. Och just när jag blivit klar och tänt lite ljus och så i vardagsrummet med min laptop så kommer Dennis hem och ska se fotboll, så här sitter jag igen på mitt rum med tända ljus. Trevligt det med :)

Jag har kollat lite kläder, tycker de hade varit skitsnyggt och lite kinky med skinnbyxor. Men jag kan inte hitta det någonstans. Ni får gärna slänga till med en kommentar om ni vet var jag kan få tag på några!

Men jag hittade en annan cool sak på H&M.  Så ni får gärna också slänga in en kommentar vilken ni tycker är finast :)



Blå 

vs

svart


Inte för jag vet om jag köper någon, men jag tycker de är häftiga!

nej, nu måste jag skriva en bokrecension. ;*

noooo!

Ja, idag är det tisdag. Det har varit en helt okej dag i skolan, fast långvarig. Men nu har jag varit i musikskolan och sjungt och de va kul. Nu är jag iallafall hemma, har fixat moppefrågor och nu ska jag nog vila lite, helt slut är jag.

En hemsk sak har hänt, men klänning jag skulle beställa är slut!! MIN FINA KLÄNNING....




blöö..



vi hörs ikväll, är på dåligt humör.

en seg söndag.

Hej bloggen. Känner mig sliten efter igår. Blev inte mycket dricka, men har ont i magen..

Och nu ska jag självklart bort igen och spela in till svenskan hos linn. Fast det ska faktiskt bli roligt. Fast jag inte är jätte på g för det. Klockan 4 hämtar jag & pappa anton på ip i ängelholm sen ska vi hem och hjälpa pappa fixa i huset och jag ska börja på mitt rum :) Ikväll tror jag bara det blir slappe. Det är ju skola imorgon och vi ska bada i perstorp på morgonen..  Aja, det är humorgalan ikväll på tv ialf.

Vi får höras mer ikväll. Ha det bra så länge.   Puss :)

ajdå!

Jag kan inte säga mer än att jag har haft det jätte bra och nu ska jag sticka igen till carro. Vi hörs alltså höras imorgon ist. Hade velat hålla på lite med dig med hinner nt :/

VI HÖRS! ♥


RSS 2.0