ps.

tänkte bara skriva att jag har nog den mest vackraste, finaste och sötaste pojkvännen!







D.S

helt tvärt emot.

hej bloggen, idag är det lördag och jag sitter hos anton och lanar med han och hans kompis..
Det är kul, fast jag är riktigt sugen på varma sköna kläder en mjuk säng och en bra film!
fast det kan jag få annars ändå, så det är kul här :) det är ju lördag också, då kan man inte ligga hemma och slöa hela kvällen! inte ensam iallafall!




Hade varit en parefet, och mysig kväll med dessa sakerna!
saknar min gamla sänghimmel, ska skaffa en igen :)


vi hörs!   puss, gry.

Hjälp mig!

nu är det ju så här att jag och min kusin ska till en studio och spela in, och det är inget jag ljugit om, uatn vi ska någon tisdag.. Jag har haft mycket i skolan och så. Men snart ska vi verkligen dit, de vill jag gärna! men jag har ångest nästan för jag vet verkligen ingen låt som jag vill eller ska spela in så snälla ni som läser, hjälp mig, och kommentera en låt som ni tycker jag ska spela in? snälla..

här är en låt jag gillar! men verserna är svåra och tråkiga tycker jag :(

nytt år på full gång.

hej bloggen.

De va ett tag sen. Men det är för att det har hänt en sak, och mer än så säger jag inte. De håller jag för mig själv. Men jag har iallafall inte suttit vid datan alls. Har mest bara typ tänkt och sovit..

Men skolan har iallafall börjat nu. Och de börjar efter andra dagen redan bli jobbigt.. Men jag får stå ut. Imorgon kommer iallafall Anton & han ska förmodligen stanna här imorgonnatt som ska bli väldigt mysig :)

Hoppas vi ses snart igen, och det blir ingen bild idag. Har ingen eftersom min kamera, ja den klara inte sig utan sin laddare som jag slarvat bort :(

puss från gry. ♥

paranormal activity

Asså jag tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg för paranormal activity. För jag tänkte varna er. Om ni inte har sett den så se den inte! jag kan knappt sova om nätterna? det är sjukt som den påverkar mitt sinne. Jag trodde bara det var en vanlig skräckfilm. Men det handlar om en kille som går runder med sin film kamera och filmar sin flickvän och deras dag! OCH NATT! och sedan hon var 8 och hennes hus brann ner, så har hon varit "haunted" ev en demon. Och på nätterna händer alla dessa läskiga sakerna. Jag borde aldrig sett den. Men jag fick inte stänga av den för de andra heller :(



hej segdag!

igår var det myspys. Jag och Louise träffades äntligen! och vi lagade god mat och åt på mitt rum, sen såg vi massa mysiga filmer. Och vi somnade en aning för sent kan man säga. Och vaknade ännu senare haha. Varför jag inte skrivit är bara för jag inte orkat, och för att jag varit hos anton de flesta dagarna. Iallfall så kan jag försöka blogga mer i veckan. Men ikväll kommer Elvira. Länge sen jag träffade henne, så de ska bli jätte mysigt. Och hon ska sova här också. :)



ja, jag lägger upp en blus från odd molly, som jag trodde jag skulle lyckas kunna köpa på rea;n men såklart fanns där ingen kvar tll stackars gry! blö. Hoppas jag får den till sommaren iallfall :(

2010!

Gott nytt år allihopa!

förlåt men hann inte skriva igår. Vi var hos mormor hela dagen vi fick ju inte va hemma. Sen klockan 6 kom vi hit och åt underbar middag. Vi fick hummorsoppa till förrätt! och ngn pepparbit kött med mandel potatis till huvudrätt och hemmagjord glass med hemmagjord marräng till efterrätt!  det var en underbart måltid. Men efter middagen stack vi till Hyllinge och firade nyår där! och jag hade en trevlig kväll. Och de hoppas jag alla andra också hade!

men nu hoppas vi på ett underbart år!
- och jag hoppas deffinitivt på ett helt år med kärlek mellan mig & anton!
- och kärlek med familjen och vännerna också såklart!



RSS 2.0