Gröningen - mys!







myyyysigt :)

Underbar avslutning på dagen!

Hej, jag har bättrat mig från imorse hehe. Hade matte sen begav mig hem och snabbt därefter snörade jag på joggingskorna och sprang en lång runda i det underbara vädret. You go girl! Sen kom jag hem igen solade lite och så stack jag och pappa och övningskörde, gick helt ok! Och kvällen slutade med att vi gled in till helsingborg i corvetten och tog en glass på gröningen så mys hihi!

Och nu måste jag gå och lägga mig, för imorgon väntar en helt fruktansvert underbar dag. Jag kan säga att de ena varför jag varit nere på senare tiden är pågrund av skolan.. Så imorgon ska jag faktiskt till klippan och se hur den skolan är, vill inte gå mer in på det!

och efter så ska jag träffa en person som är såååå saknad!!!


ut och springa!

irriterad!

Jag hatar skånetrafiken!!! Försenat tåg, missar bussen till skolan, kommer för sent till lektion, knackar på dörren typ 4 gånger inget svar, smsar och frågar dom i klassen typ 4 pers ingen svarar!! sitter nu på skolans cafetéria och har jätte kul.. Fan vad arg jag blir..


vi hörs sen!


/ En irriterad Gry.

Nya dojjor!

Hej bloggen!
Idag har varit en fartfylld dag. Tidigt i skolan och efter begav jag mig direkt till familia för jag skulle göra ve naglarna och då följde lottis älskling med mig dit :) vi hade så mysigt och fikade gjorde vi också. Och sen för jag pladask för ett par kil klackar inne på HM. Fruktansvert fina!! ringde till pappa och han la in 400 kr på mitt konto. Tro inte att jag är bortskämd nu, får betala halva själv!




SNYGGA VA!?

Nöjd chej!

Hej, nu är grysan på en nybloggtid hihi.
Imorgon är det skolan igen, efter ett underbart lov!! Händer en hel del saker i veckan som vi tar imorgon och de senaste dagarna, för det får bli ett snabbt inlägg nu, är nämligen med becca och vi äter smårgåsrån, ni vet såna man åt när man var liten, sååå himla gott :D

Vi hörs mer imorgon, då ska jag göra ve naglarna igen sen ut och springa!



mycket nööjd hihi

trötta gry ska nu nänna.

Ikväll har Beccis varit hos mig, riktigt mysigt har det varit! Sen var där några busar från klippan som kom och hälsade på, trevligt. Men nu är jag RÄTT slut. Så nu går jag och kryper ner. Ses imorgon i hope. Skola till 4 - träning - PLUGG.. najee..



Trollungen redo för bingen.


Ps. Lyssna på Britney Spears - Till the worl ends om ni inte gjort de innan ds.


Ny skinnis

hallåja!
En trött gry här. Har varit en tidigt start på dagen idag, fick upp 6 sen började skolan 8 och då hade jag naturkunskap till klockan 20 i 11, alltså det är inte normalt.. Den sista tiden vill man bara döö.. Men efter skolan träffade jag Louise och det var riktigt mysigt, inte träffat henne på länge. Vi fikade och snackade en massa skit bara, och hennes nya hus var jätte fint!

Som ni vet så blev jag av med min skinnjacka i Teneriffa, eller rättaresagt glömde jag den i bussen.. Men så har jag letat nu länge efter en ny men inte hittat ngn snygg svart. Så hittade jag en snygg idag, ville dock inte ha en brun som denna är, men den färgen får duga, den är också snygg :)


Snyggare i verkligheten, helt klart!
499 Gina Tricot

En helt vanlig vardag

Idag kan jag inte säga att jag är lika glad som igår..
Regn hela dagen och mycket skola. Dock var det as skönt att starta ordentligt med träningen igen! Och när jag kom hem blev det en rejäl måltid med pappa framför gårdagens avsnitt av Big Brother. Sen ikväll har jag bara duschat och spelar WII med pappsen. Och nu ska jag sova.

Rolig dag? nej inte jätte mycket att hänga i julgranen alltså!



allt i bildväg jag hade och bjuda på idag hehe, men älskar sallad, revben, potatis sallad och en liten brödbit till, så sjukt gott!

Godnatt

Nej du gry, nu får du ta och lägga dig!

Har kämpat med matten lite men gav upp, HATA är ordet för matte!!!




sweet dreams

Sugen alltså..







mimimiiimi, fiiiiiiiiiiint!

Vilket väder vi har sverigee!!

Gud vilken skön dag!

Började med tandläkaren och borra en tand, men det gick bra! var bara bedövad i halva käften någon timme efteråt. Men sen skulle jag till skolan, men fick reda på att vi inte hade några lektioner när jag väl hade varit där, så jag gick hem igen och vila en stund. Sen vaknade jag upp och det var helt sjuukt fint väder ute! Blev direkt ut  i solstolen, så underbart! samtidigt som pappa står och putsar på sin pärla (covetten)

Och som den bästa avslutningen i solen åkte vi med corvetten till klippan för besiktning, och den gick igenom som en dans på rosor. Har ni inte åkt i en bil utan tak så sjukt snabbt med ashög musik så rekomenderar jag de. God damn vilken adrenalinkick! älskar livet i de ögonblicket!




Kalla mig stekaarn


Mina päääärlor, dock är pappsen en ännu finare pärla!

Härlig sommarkänsla!

Åh vilken underbar dag det har varit idag!

Jag och Natha kom hem ganska sent inatt och fick sova ut riktigt skönt för en gång skull. Sen var det ingen tvekan om att lägga sig i solen, så på med hög musik och av med kläderna. Så tro det eller ej men där la vi i bara underkläder och frös inte ett dugg, riktigt stekväder! Helgen har också varit skoj, vääldigt mycket hela tiden, men sånt gillar vi!



Det är okej för maskarna att tugga i löven när de gör hjärtan


Nathalie ville såå gärna fotta sina fötter

Jag och min kissekatzz!

Beautiful nails


Fina naglar    DONE.

En bättre dag på veckan

Helloo.
Idag har jag varit i skolan! iallfall det två sista lektionerna. Kände att jag behövde gå på dom ändå fast jag inte mådde helt toppen. men det blev mycket bättre genom dagens gång. Känner mig bra nu!

Tråkig fakta! men imorgon ska jag iallfall gå hela dagen, och på kvällen ska jag på födelsedagsfest! wiiho, jag tycker det ska bli askalas! och sen på lördag ska vi nog grilla här hemma. Jag och fina vänner.

Jag tror det kommer bli en toppen helg. Som många andra!


Grysan Mysan Pysan..

Zigge är den mysigaste katten i världen..

Hej ni älskade. Jag är ledsen för den jätte sena uppdateringen. Men jag kan bara säga att jag har mått både psykiskt och fysiskt dåligt. Jag måste verkligen få rätt på mitt liv. Och jag håller på för fullt. Men mer vill jag inte säga. För det är ganska personligt att berätta här.

Det har hänt så mycket sen sist.. Jag har köpt massa fina kläder, varit på roliga fester, träffat underbara vänner och även förlängt mina naglar, och nu ligger jag i sängen med feber. Men sånt är livet ibland. Dock hade jag det förra veckan också, eller mådde inte bra iallfall. Så ibland börjar jag undra ifall det finns något fel på mig. I och med att jag alltid blir yr och svimfärdigt väldigt lätt nu för tiden. Ska nog kolla upp det faktiskt..

Aja, har det jätte mysigt i sängen just nu, kelar med min underbara kise, och vi väntar på Lotta som bara skrev att hon skulle komma och rädda mig, min fina vän!





Stackars katt, ser ut som jag stryper honom. Men det gör jag inteee!

Vi hörs sen, pusspuss

RSS 2.0