snabbt inlägg innan jag går på lektion.

hej bloggen.. Har varit ett tag sen sist (as usual) menmen.  Igår flyttade jag till min skola! och nu sitter jag här och har nyss ätit frukost och ska snart ner på lektion.. Eller lektion kanske man inte kan kalla de, första dagen blir mer som en lekdag.

Allt folket här verkar vara mycket trevliga och jag har kommit med en tjej från norrköping. Det är kanske lite stelt nu i början med alla, men det blir nog bättre efter några dagar!

Eftersom jag inte har ett piss på denna bärbara datorn som jag har med mig så kan jag inte slå till med någon bild idag, men nu måste jag sticka för jag vill inte komma för sent!

kram gry.

hej bloggen..

Hej..
Det är så här att det är slut mellan mig och min pojkvän.. Jag har inte skrivit för jag har varit väldigt ledsen och nere, men jag vill inte gå in mer på de, men att jag inte mår bra efter allt kan jag inte ljuga om..

Iallafall, igår var jag med mamma i Malmö och handlade lite kläder och så, eftersom på söndag flyttar jag! helt otroligt, så roligt det ska bli.. Så vi var på IKEA också och handlade lite "hema saker" som alltid är bra att ha. Kändes lite skumt att handla grytor och sånt mög haha. Men ska bli så himla roligt, ränsa tankarna vid havet och träffa nya härliga vänner..

I klädesväg var det mest bara basic saker men hittade sjukt snygga jeans på Zara, 400 kronor inte illa! men de satt som en smäck på mig! måste bara sys upp lite, det är mormors uppdrag hehe!

Jag tar bilder och lite så imorgon.. Nu väntar jag på Sandra och Amalia och vi ska ha det lite mysigt med film och så.

Puss från gry.

RSS 2.0