Uppvisning

Igår vad det uppvisning. förlåt att jag inte skrev efter men jag skulle dra igen till viken träffa calle & jakob :) de va kul. Och uppvisningen gick bra. Går inte lägga upp bild eftersom det finns bara en video :( menmen. Stack dit i lördes vid 2 jag & Louise gjorde ve oss fixa håret & byta om. Sen repade vi & åt på mc donalds. Sen klockan 6 kom alla folk nervöst var det verkligen men super kul! :D Nästa termin ska jag börja på pussycatdolls fast svårare & även hiphop. För det har jag gått på förrut och det är mer jag om man säger så :)  Nu är det söndag och jag har sjungt i kören på musikskolan de gick helt okej bara lite tråkigt att man inte fick sjunga själv :( menmen. Sen kom sanna så vi skulle gå här i åstorp och titta lite, men de var grymt tråkigt så vi stack till hbg ist och träffade jakob carro calla & alice. Mysig kväll nu ska jag väll bara glo film eller ngt sen är det en ny skoldag imon tråkigt men sant :( Vi ses.

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

Fredag.

Idag är det fredag & man kan säga att det verkligen inte är min lyckodag idag. Brände mig i skolan och efter skulle vi hem & såg mariella gå där så jag stack ut huvudet och frågad eom hon skulle ha skjuts och ja det skulle hon men tror ni väll inte jag tappade min mobil då!? jo utan att höra de så när vi inte hittade den hemma elr något så körde vi ner & kolla & där la den. Sen drog vi till väla skulle byta mina stövlar de gjorde jag men hittade inga nya helt slut :(  och så klart inga jackor heller. Slut verkligen överallt!. Menmen. Imorgon blir det iallafall uppvisning på konserthuset i helsingborg. Och nu tittar jag på Idol med mamma och pappa mys!  vi ses.


Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

Plugg!

Idag är det Onsdag och varit en hård dag och jag är helt slut. Bara plugg plugg & plugg. för imorgon är det trosdag och prov väntar! tråkigt men sant.. denna kvällens höjdpunkt blir ifal bonde söker fru. (y) jag tycker iallafall det är roligt att kika på ;) Efter de ska jag plugga mermer! sen ska jag sova en djup och lång sömn. Puss och hej, leverpastej.


Never let the fear of striking out. Keep you from playing the game.♥


Väla,familia.

Hejsan! Idag är det tisdag & varit en hel dag i skolan, på väla och familia. Det har gått bra tycker jag! :) var på väla & familia med Mariella alltid lika skoj. Tack för en mysig dag. Och nu kom jag hem såg tv;n gjorde läxan & kollade på medium (inspelat). Det var allt jag hade att säga om min dag. Ja just de.. headern hann jag inte göra idag & imorgon ska jag plugga inte säkert jag hinner då heller men vi får se.  Nu ska jag sova, för jag somnar snart på tangetbordet! godnatt.


Never let the fear of striking out. Keep you from playing the game. ♥


Dessa skorna blev det idag. Stövlar från nilssons. 599 kr, men tyvär måste lämnas tillbaka :( de är för höga kan knappt gå i dem. Skulle varit lite mindre klack ialf. -.-



Måndag, dans!

Idag är det måndag yesyes! :)  har haft en mysig dag kanske inte i skolan för jag var riktigt förbannad på allt. Vår lärare, jobbiga ungar o.s.v. menmen efter va det mysigt jag & Louise skulle ta tåget in kvart i men så klart kör tåget direkt när vi kom till stationen, såå det var bara att vänta på nästa. Men vi kom dit ialf. :) blev mys köpt nagellack & öronhänge. Sen va det DANS såklart & på lördag är det uppvisning längtar så jag snart spricker! låt de bli lördag nu. Imorgon bli det göra en ny header är lite trött på den jag har nu. Ska nog skaffa lite coolare ist för en sån rosa fjantig hehe. Menmen efter dansen stack vi in om väla snabbt skulle se om jackan jag ville ha fanns där, men nej såklart finns där inte en ändå jacka till mig! ouf. Ist köpte jag ett nagellack till, parfym & ansiktsmask som jag hade på för ett litet tag sen, riktigt len nu. Aa så nu blir det väll sängen snart för jag är trött, riktigt trött!.

Never let the fear of striking out. Keep you from playing the game.  ♥

Myskväll med Louise

Hej bloggen! förlåt förlåt förlåt. Vet att jag inte lagt in på jätte länge förlåt! .Måste förbättra mig men har faktiskt gjort mer vettiga saker än att sitta vid datan. Lördes var det ekebo med Becca & Anna riktig roligt va det! tack för kvällen :) och nu är det söndag & snön ligger fortfarande på marken. ååw det är så mysigt. Louise är här också :) hon ska sova här inatt så vi har nyss kollat en film, den var bra :) & nu håller vi på me håret och så.  denna veckan ser ut så här.

måndag: skola, dans :)
Tisdag: Skolan, plugga ,sola
Onsdag: skolan & Plugga som en dåååre.!
Tordag: skolan (prov), .....

Okej vi stannar där för vet faktiskt inte mer av min vecka. :) De får ni reda på sen vad som händer. Nu ska vi snart sova. Puss & godnatt.   ♥

julklänning

Inte tackat nej till denna klänningen, riktigt söt nu till jul :)







Julklappar :D



 Tisdag!. Igår va det dans på kvällen kom till Louise vid halv 7 & sååv där riktigt mysigt hade vi måste göras om :) Aja tisdag idag & nu börjar de!  julklappar. Måste köpa julklappar. Ska bli roligt fast dyrt :)  skriver lite som jag ska köpa nu innan jul.

  • Neccesär make up store
  • ögonliner silvrig h&m
  • benvarmare.
  • julklappar :)
  • skor. (stövlar)
  • pengar till ekebo & mobil.

Skulle ju köpt min jacka! fast det blir för dyrt nu väntar till rea'n efter jul :)




slut på helgen

Tooday.
Vaknade med carro fast hon skulle på match så hon stack tidigt, sen gick jag upp lite senare åt frukost & så. Sen hämtade vi malin "kusin" och drog till julmarknad i stan hyfsat mysigt ialf. Efter stack vi till väla hade hängt undan en kofta på carling, så den blev de. Ungefär halv 6 drog vi hem & klockan 6 va det konfa i hyllinge kyrka stack dit med carro. Efter de hyrde vi filmen "the eye" riktigt bra tyckte jag. Myssig dag. Nu ha jag duschat & ska ta de lite lugnt sen nanna.

Love / g.e

LÖSHÅR.

Heeeej :D idag var man med becca i stan och fixade löshår som du ser på bilden där nere (y). Riktigt fint om jag får säga de själv heh :) Förlåt om jag inte lagt in på mycket fast inte haft tid. Eller lust xd. Men nu ska jag försöka förbättra mig. Ikväll kommer de hit gärster för att fira min födelsedag, men ska bara vara hemma & äta sen ska carro komma, och antingen kommer ngr killar hit elr ska vi ner till emmy glo film och sånt.  menmen, ha det såbra!   /G ;*





Onsdag!

Hejsan :)  Idag är det Onsdag & en dag mindre än ett år till nästa födelsedag hihi. Imorgn blir det skola & efter de ska jag & mariella till helsingborg & shoppa & fira min födelsedag lite riktigt mysigt :) Har inte så mycket mer att säga om den hära dagen. Nu ser jag Eva & Adam och den är riktigt bra (y)         take care. & g :*





Min födelsedag!

WIIIHOO!! den är äntligen här min födelsedag :) Imorse vaknade jag av att mamma.pappa & bror kom in & sjöng för mig. Jag bara älskar de :) jag fick adidas koftan jag velat ha nu jätte länge! & 1000 kronor. & smycke & en hög kjol :) I skolan blev man också grattad. Vill tacka alla som har grattat mig de värmer. Underbar dag har jag haft. Nu ikväll åt jag, mamma mormor & dennis snitzel, pappa va tvungen att åka iväg idag med jobbet fast klarar mig ändå väll :) aa efter de kom mariella & åt äpplekaka jätte gott. & kvällen slutade med att man tittade på systrar i jeans. Riktigt bra är den! Men nu ska jag sova.. Och imorgon. nej då är det ínte min födelsedag mer, nu får jag vänta ett helt år till :'O lång tid fast står väll ut med de också :).                             Pusspusspuss.




Ekebo (y)

Ikväll blir det ekeboo med Louise Alice & Carro, ska bli riktigt kul, känner bara för att dansa nu. Nu sitter jag här vid min data inte så mycket annat att göra, imorgon blir det kalas här hemma för mig så jag var precis ute & plockade några löv som dekoration till bordet. Och på tisdag!!!!! MIN FÖDELSEDAG :D längtar väldigt mkt, tycker om att fylla år. Fast jag tror inte man gör det när man blir äldre eftersom då vill man inte bli mer gammal än vad man är. Men nu ska jag snart ut och åka i corvetten med pappa. Sen ska jag nog städa mitt rum sen till kuisinerna ett tag på kalas bara äta & så sen drar man till Louise & spenderar hela kvällen på ekebo.       Take Care/ g.

ugnstekta äpplen

1. skalar äpplet & gröper ur kärnorna.
2. lägger de på en form med bakplåtspapper.
3. lägger en smör klick i äpplet.
4. sockrar på äpplet & även lite i äpplet.
5. häller också på lite kanel
.


Låt stå i ugen ca. 20 min. Ta ut & servera med glass eller vaniljsås. super gott :D


Glömmde ju berätta att jag och mamma också gjort ugnstekta äpplen ikväll!






Onsdag.

Hej hopp! Idag är det Onsdag & variten fullsmockad dag. Skolan som vanligt på morgonen, rätt okej idag faktiskt fast ändån jobbigt. Efter de kom man hem tog det lite lugnt med varm choklad & så, sen ringer mamma;
- kan du göra pannkakor :)
Såklart! att jag ställer upp på de :] då var allting igång igen efter pannkakorna som blev super duper goda hjälpte man mamma med att städa lite här hemma. Mycket mysigare med nya gardiner & så, lite mer jul! hihi. Aa sen fick man ansiktsbehandling. Mamma fick ju de när vi var i ängelholm som jag skrivit om tidigare, & så fick hon hem lite tester på alla salvor dom använde & oljor. Riktigt skönt va de! när man masserar vid pannan & ner till tinningarna. Nu har man sett bonde söker fru alltid trevligt. Och nu får man väll ta & göra klart läxan se lite film & sen nanna. En dag imorgon också.  Ha det såbra. ;*







Helsingborg!

Skolan på morgonen! riktigt trött. Fick inte precis den sömn jag behöver för att vara pigg menmen, vi fick en ny lärare har redan glömmt hans namn. Han va väll hel tok, fast man märker väll senare hur han är. Sen efterskolan drog jag & Louise in till stan skulle fika sen skulle det bli dans, fast nej! så blev det inte vi satt på esprecco house, & glömmde helt bort tiden, så kan de gå -.- . Vi fick helt enkelt gå på stan ist. Men det va också möjsigt. En fullpakad dag helt enkelt & nu e jag helt slut...     Godnatt.





Fölåt för att jag lägger upp de två ute i kantenlikadana, fast blev fel & orkar itne ändra de nu!.


2 november

Missade en dag att skriva hoppas de går bra ändån :] Nu har jag nyss ätit god söndagsmiddag & innan de var jag & mamma på julmarknad på vrannsgunnastorpsslottet riktigt mysigt!. Köpte ett super fint handgjort halsband bara älskar de. Igårkväll va man med Alice igen som i fredes som tur hände de lite mer, det kom lite folk fritte, fredde, oskar, möller, robin & andy :) mysig de sista drog typ vid halv 3 när pappa hade visat klart bilen, vi har ju fått den nu riktigt fin :D . Måste ut & åka snart inte gjort de än :O förjävligt. Nu ska jag iallfall hitta mina nycklar till imorgon, för då börjar ju skolan. Tråkigt men sant :(  Men Stina har ju slutat för hon ska få bebisar så vi ska få en ny lärare & de kan ju också blir lite skoj & få se hur han/hon ser ut, men tror de skulle vara en kille :) Men ja var va vi nu.. just de nycklarna ja sen när jag har hittat dom ska jag väll sitta lite vid datan & sen se tv;n & så. Sen bara nanna. Måste bara säga en sak jag älskar Beyonce särskillt hennes nya låt if i were a boy, Riktigt riktigt bra!. kommer en bild på henne. Hade ingen annan roligt bild. & imorgon blir det dans längtat som en hööööna. Men louise. Så det blir min måndag :]   vi hörs.         Kiss'v

RSS 2.0