ska jag börja igen?

hejsan!
Oj, jag läste nyss alla gamla inlägg sen i somaras och allt möjligt. Man blir lite frestad av allt de fina vädret och de härliga stunderna i somras. Nu är det ju vinter som sagt, och jag har varit med om så himla mycket.

Jag kännde att det var skönt att kanske börja med att blogga igen, ibland behöver jag skriva av mig lite. Och jag kan sakna de!

Dock så fungerar inte mitt internet alltid i skolan, för det är lite konstigt, så det kommer kanske inte bli varenda dag som jag kommer skriva, och jag har ingen kamera, så jag kan inte fotta, men jag ska göra så gott jag kan, har ju faktiskt mobilen.

det som har hänt:
Jag har inte någon pojkvän längre. Det tog slut mellan oss efter Danmark kan man säga.. Det var jätte tråkigt, och jag har verkligen mått skit för det, men vi skildes åt som vänner, och jag träffar honom ibland. Men just nu känner jag inte för att prata mycket om mitt privatliv, vi fortsätter med skolan!
I början av skolan så var allt jobbigt och jag kände bara att de skulle gå skit, men jag kämpade på, och nu har jag skaffat mig en underbar klass. Och två underbara vänner där (Amanda och Felicia) de är verkligen hur bra som helst och vi ska faktiskt flytta in tillsammans i tvåan.
Jag har också kommit med i skolan SWAT team. Det är ett team i skolan som musiklärarna har hittat på, vi åker runt på olika ställen och visar upp vår skola, och vad vi kan. Alla i både 1;an, 2;an och 3;an fick ansöka till detta och de var väldigt många som gjorde de också. Man fick gå på en liten audition och visa vad man kunde i teater, dans och sång. Och jag var faktiskt den enda tjejen i 1;an som kom med, undra på om jag blev glad!

Ibland kan skolan kännas lite jobbig, men jag bara kämpar vidare och försöker göra så gott jag kan i alla lägen.

Idag:
Idag är jag hemma, och igår.. Igår fick jag någon slags magsjuka och spydde 2 gånger på morgonen. Inte de bästa kanske.. Menmen det har varit jätte skönt att få vara hemma lite också, har mest bara umgåtts med mormor på dagarna, och de älskar jag verkligen. Men imorgon blir de skola igen, och det ska bli jätte skönt att komma tillbaka också på de vanliga spåret med träning och allt skolarbete! På tal om träning så har jag blivit grymt duktig på de:
Måndag: Idrott
Tisdag: Gym
Onsdag: 2 danslektioner
torsdag: Gym
har faktiskt tyckt de börjat bli riktigt roligt att träna, man kan verkligen känna sig duktig efteråt!

oj vad jag skrivit mycket nu. Måste nog kila, har lite saker och packa, sen ska jag till mormor och sova där, för hon ska skjutsa mig tidigt imorgon!



Har inte någon ny bild på mig, får bli en väldigt gammal sen förrförra sommaren, ser väldigt trött ut, så strunt i ansiktet, men jag tycker om havet och de bakrunden!

Vi hörs, har mycket mer att prata om som har hänt & som kommer hända ;)

RSS 2.0