nu bär det av till Danmark!

hej alla glada! Igår blev det en hel kväll/natt hos moster, och nu är jag hemma färdig packad och ny duschad. Ska nämligen till anton om någon timme och sen imorgon bitti blir det raka vägen till Jylland i Danmark. Vi ska bo på camping och besöka massa undarbara ställen som fårup badland, någon djurpark och så ska vi en dag upp till skagen och mysa, och jag tror det blir på fredagen eftersom Åse fyller 40 år då :) garattis till henne!

Som sagt så var det ju ett tag sen sist, men jag har hunnit med så mycket roligt. Jag och Lotta hade en underbar tid tillsammans, och hon kommer ner hit lite då & då. Så hon kommer några dagar efter att jag kommit hem i näst nästa vecka :) då blir det bakken och Helsingborgsfestivalen! :D

Jag hoppas ni får en underbar vecka med massa skoj, för det ska jag se till att få.

puss / g. ♥


en underbar bild om jag får säga det själv som lotta tog på mig i hbg.

mitt hår har verkligen börjat växa! härligt!

jag kom in!

åh! som jag längtar till Apelryd nu, som sagt så kom jag ju in på skolan. Fast om jag ska vara ärlig så visst jag det nästan ;) Men för att få pricken över i;et så hade det inte suttit fel med en rosa stor resväska som är bra att ha, och så även en rosa bärbar dator! Det hade varit riktigt nis! fast jag får vänta till födelsedagen eller till jultomten kommer! för nu är det lite kris med hela pengarhållet här.

Aja, näst nästa vecka jag ska och familjen Augustsson till Jylland med husvagnen och ha det jätte mysigt, ska bli massa skoj. Och nästa vecka har Anton fått jobb på Elon eftersom dennis och veronica ska åka till bulgarien. Och nu är pappa i Tunisien.. Lyckostar :( aja. Jag har det bra ändå :)

Hoppas vi hörs snart igen! ♥



perfect!

RSS 2.0