Back home.

Nu är jag hemma från kalmar, tyvärr kunde jag inte skriva dagen innan vi åkte, för direkt efter skolan hämtade jag anton och då drog vi till bjuvsfestivalen, och dagen efter åkte vi till kalmar (inte anton dock) men vi har haft jätte mysigt och snacka om att mormor blev förvånad när vi kom haha, hon blev helt stum, så söt är hon! men vi hade jätte trevligt. God mat med goda människor, kan inte bli mycket bättre! men jag tänker inte göra så stor insats idag för jag är trött efter bilresan och anton åkte nyss hem. Så jag ska bara sova nu tror jag. Men vi hörs imorgon. pusspuss.

great (y)

Hittade en skitbra låt, inte hittade men ett tag sen jag hörde den nu, men det är sjukt bra! :D
Från filmen "Eurotrip". Riktigt rolig film faktiskt, ganska gammal nu, men de som inte sett den borde göra de.
Höra på låten kan ni göra här, men sen kan ni ju alltid kolla på trailern också!
puss!


5 truth of myself.


my new design.

Tack så mycket Sebastian för att du gjorde om min blogg'design.
Riktigt nöjd blev jag! ta en titt på hans blogg också!
http://sebbelanii.blogg.se/



I miss my hair colour.

Jag saknar mitt röda hår! :|  har verkligen lust att sätta i några röda slingor igen, får se om jag är så busig och gör de också. Kanske kan anton hjälpa mig med det imorgon hihi, för då kommer han och sover här till lör när vi åker :/ utan honom!! Meen! hoppas det blir roligt ändå, för det är alltid kul med släkten.  :)




Wednesday.

Idag är det onsdag, och sånna här vanliga veckodagar har jag noll att snacka om! Hela dagen idag har vi haft lekdag på björnås (där jag bor) det var ganska roligt tills jag fick mensvärk så in i norden. Jag skyndade mig hem vid 12 ungefär och slumra till i sängen. Så nu har jag inte ont längre. För nu har jag duschat och sen ikväll ska jag, mamma & pappa se "män som hatar kvinnor" har inte sett den än, men verkligen sett framemot att se den. Så dt ska bli kul.

Imorgon: skolfotto i skolan, vad ska jag ha på mig? :| hjälp!? om jag har lust kanske jag lägger ut lite olika foton på kläder och sånt, men får ju aldrig kommentarer typ, så hur ska jag få veta då :(


Helgen: Blir ju Kalmar, men anton kan inte följa med för hans match :( blir så jävla ledsen! hade verkligen sett framemot att han skulle följa med :'( så denna veckan är jag verkligen inte alls glad ..

tired!

Idag är det Tisdag och vi har gått till halv 4 i skolan, alltså var jag helt slut när jag kom hem usch..
Jag klippte gräset och såg lite tv och i andra sekunden ringde Mariella, jo just de, vi skulle ut och springa. Så jag kämpade till mig en runda i skogen också. Nu har jag kommit hem och duschat och är redo för bingen. Kollar på Linas kvällsbok nu. Men jag ska verkligen sova snart. Så detta räcker för mig idag, vi ses imorgon!

GODNATT!

School things.

Orkar inte prata om skolan, för det hände inget roligt. Men efter så åkte jag & mamma till väla, och jag fick köpt alla saker till skolan nu! gott! Så jag lägger in en liten bild på vad jag köpte. Vet inte om jag kommer skriva så mkt mer idag, men annars så ses vi imorgon! love/g.


Och designen på min kalender har jag gjort själv, inte fel va? :D

IT'S MINE!

Nu är mopeden betalad, och den är bara gryyyyyyyyyyyyys! :D
så himla glad. Nu får jag bara vänta tills den 11 november när jag får köra den :(
Men ändå! iiiiih :D




Some pic's of me.


















Tack rebecca för alla bilder :)
Och förlåt pappa för bilen, men jag tog det jätte lugnt och putsade faktiskt lite. Men det blev inget, lovar!

Sunday

Idag är det söndag :/  skola imorgon. Men rätt skön dag faktiskt. Börjar halv 10.
Menmen, idag vaknade jag med Rebecca, hade en jätte bra och rolig dag igårkväll. Blir nog inga bilder, för hon som hade kameran var nt i hyllinge som vi andra var. Men men ni klarar er ändå :) men ändå, så gick vi upp åt lite frukost och sen fick vi ju kolla på filmen vi hyrde fast aldrig såg. THE RING. ue, riktigt rääälig.
Men efter filmen åkte jag till Älskling, alltid lika mysigt med honom. I helgen drar Vi till kalmar allihopa, för mormor fyller 70 och morfar bor där så. Ska bli jätte mysigt. Vi ska äta på en jätte fin resturang och massa andra roliga saker. Och mormor vet inte att vi kommer, så vi ska överraska henne på lördan, så då kommer alla barnbarnen. Och jag hoppas verkligen anton också kan följa med fast han har match på sön morgon!! :/ han måste!
Men ja, blev inga bilder ikväll..För nu ska jag sova!
Godnatt allihopa!

READY!

Nu är jag klar för en trevlig lördagskväll som jag verkligen hoppas på att det blir! Rebecca är även här, fast just nu fick jag ner henne till byn för att hyta "the ring" :| läskigt. Men kul! Och nu säger jag hejdå för idag! vi ses imorgon!
Och jag önskar alla en trevlig lördagskväll!


i Miss u!

LÖRDAGKVÄLL!
spenderas med töser & godmat!
Det blir lite tacos ikväll med Louise, sandra & ellinor. Senare på kvällen får vi se om det kommer lite folk till kanske.
Men inte för många, det går bara inte.
Aa! så det är min lördagskväll, kommer nog bilder (hoppas jag)
Min kamera är ju fortfarande på vift!!!


Tänkte också säga att jag saknar Lotta. Förra helgen åkte hon :(
Och kommer inte tillbaka förens lång tid framöver..
Jag hatar att hon inte bor vid mig. För hon är verkligen den mest underbara och äkta vänn jag har :(
Inatt drömmde jag jätte konstigt, men jag var iallafall jätte lycklig. För jag hade en bästavän som verkligen älskade mig som en bästa vän! jag har lotta, verkligen! fast när hon inte bor här är det svårt att umgås hela tiden! så klart..



Jag kommer snart till dig lotta, jag loovar!
BFF!
i love u.

Nail4you!

NAILS!
så himla fina naglar jag har hittat, jag har ganska långa naglar fast bara på vissa fingrar, på vissa vill dom inte växa alls ;s Så himla orättvisst! fast iofrosig kostar de mycket med nagelförlängning, men det finns så himla mycket roligt man kan göra med dom, som är så himla fint också! Men jag har kollat lite nu på internet på naglar och jag smälter, för det är så fint. Och sen tycker jag man känner sig finare på något sätt med dom. Vi får se. Men ni ska iallafall få se på bilderna som jag såg på internett, jätte fina!






Jätte fina naglar nu till hösten tycker jag!


Och dessa är så grymt fina till vinter! jag älskar dom! så snygg design.

Och här är lite andra naglar som jag hittade, som jag också fastnade för.
Jätte fina dom med, fast fastnade mer för dom ovanför.
Och dessa naglarna är perfekta till sommaren, inte nu till höst, vinter & vår.



Om ni vill se mer av alla fina naglar där jag såg dom, så ta en titt på deras hemsida.

http://www.nail4you.se/naglar/nagelsystem/designtippare/4622245/?Page=1


Training!

Idag var det skolstart! Det var faktiskt helt okej, för vi fick sluta ganska tidigt, och vi gjorde inget som var så jobbigt precis. Våra korridorer heter nu siffror iställer för bokstäver, och det var konstigt, men man lär väl sig så småningom. Efter skolan ungefär vid 12 drog jag och Louise och handlade thaimat istället för att äta på skolan, det var buffe, så man fick ta så mycket man ville för 55 kronor. Bra pris tycker jag. Fast det kanske inte är så bra att jag gör av med mina pengar, men kunde inte stå emot (a) Japp, sen blev vi trötta och somnade i soffan till djävulen bär prada. Och klockan 2 var jag helt plötsligt hos doktorn med mina exem och tog blodprov :| ajaj. Men det gick bra! När jag kom hem tog jag och pappa corvetten och körde och kolla på min moppe :) för vi ska beställa den nu, så jag testade hjälm och lite sånt, sen körde vi inom familia så jag fick mitt smink som jag behövde. Blir ändå rätt mycker jag gjort idag herregud :o men iallafall det är inte slut än. Någon timme efter jag kommit hem ringde jag Mariella (klasskompis) och frågade om i skulle springai skogen, så vi var borta mer än en timme! känner mig nästan som en ny människa efter jag tränat nu, eftersom jag inte gjort de på hela sommaren hihi. Så nu ska vi springa 3 gånger i veckan! wii & nu ska mariella sova här, så blir det skolan imorgon också. GODNATT!



amazing!

måste bara lägga till ett till inlägg för detta är sjukt. Två killar uppfostrade ett lejon. Och när det blev för stort fick lejonet bo i afrika. En dag betämmde dom sig för att åka dit och hälsa på honom mitt i de vilda. Och ni ser själv på videon hur lejonet reagerar när dom kommer, helt sjukt! sanna historia också.

Katerine - Ayo technology.

Fett skön är hennes röst. Tycker hon gör en väldigt bra variation!

Helsingborg.

Idag har det varit en underbar dag med älskling i Helsingborg. Vi gick först och kollade i massa affärer sen åt vi på harry's, hur gott som helst! Sen skulle han dömma så blev ingen bio :( det blev jag ledsen för men, vi fixa så han kommer hit ikväll igen och sover här. Jag har skola imorgon, men han får åka hem när jag drar dit. Men jag längtar inte :( kanske lite grann bara, för vi ska få ny lärare, och sen att träffa alla vänner igen. Men jag längtar inte överdrivet precis. Mina inlägg suger verkligen nu eftersom jag inte har min digitalkamera, har verkligen letat överallt. Men den är spårlöst försvunnen :(:( .. blöö!    Ha en mysig kväll allihopa, för de ska jag!




4 underbara månader! <3

meatballs.

Nu är jag hemma från älskling. Och jag har haft det så mysigt, som vanligt!
När jag kom hem var maten serverad hos mormor, och så klart blev det världens godaste köttbullar. Dom är verkligen helt magiska! menmen, efter maten drog jag hem och städade hela ovanvåningen, och det tog typ 2 timmar, helt sjukt dammigt. Så jag är bara så sluut just nu så jag kan inte göra mer än att sitta ner på gumpen. Jag som tänkte springa i skogen. Men får bli imorgon på förmiddagen, för på eftermiddagen åker jag och Anton till Helsingborg. Vi ska shoppa lite, äta resturang och gå på bio. För vi har 4 månader :) så jag längtar tills de. En sak jag inte längtar efter är skolan som börjar på torsdag. Fast jag ska verkligen kämpa nu sista året.    Godnatt!


with my darling.

Hej bloggen.
Nu har jag inte skrivit sen i fredags innan vi åkte, men just för att på lördagen somnade jag på dagen och sen drog vi på kalas, och jag kom inte hem den kvällen utan jag sov hos Malin. Dagen efter var det bara snabbt att åka på en outlet i hbg där dom sålde massa skor från trampolin, jätte billigt! men det fanns inte jätte mycket, så det blev ett par. Menmen alltid något. Och nu sitter jag hos anton. För efter fick jag äta och göra ve mig snabbt, sen var det bara att dra hit. För ikväll har vi också varit i Annas stuga. En vän till anton. Och det har varit trevligt. Nu ska jag stanna hos anton tills tis. För på tis ska vi passa småbarnen igen :) och imorgon ska jag följa med på hans träning! så jag vet inte om jag hinner blogga så mycket menmen. Om jag inte gör de så får ni klara er ändå. Nu är klockan: 03:48, så jag säger godnatt!  /g

some great songs.

Okej, jag skriver lite till då, har ändå inget att göra hih.
Tänker lägga in 3 assköna låtar! ENJOY.


Ashlee Simpson - Pieces of me!

Hilary Duff - Fly!

Hilary duff - Someone´s watching me! från raise your voice, sjukt bra!!

Paaardy!

Nu sitter jag här med lotta som åker hem på SÖNDAG! :( svårt att vara utan henne, fy.. blir inte lätt.
 Men kvällen ska bli underbar! och vi avslutar det med en fest i sönnerslöv eller vad de nu hette hehe.
Så bussen går om mjaa.. 32 minuter exakt! Så jag önskar alla en underbar Fredagskväll!
Ha det underbart, för de ska jag. Och jag kommer inte lägga in fler inlägg idag. Men imorgon ses vi igen! ;*

Pink Scooter!

Den är bara min!
Har inget mer än att säga att jag gillar den enormt. Står bara gry skrivet över hela mopeden.
Jag och pappa har varit och kollat på den redan och jag tycker verkligen om den. Så om ni ser ngn rosa scooter nu här framöver så vet ni vem som är ute och kör!

BRROMBRROM!




Typ allt jag lagt in nu handlar om rosa hihi! men jag älskar rosa :D

Raise your voice

Raise your voice:
En helt enormt grymt bra film om jag får säga det själv. Det handlar om en tjej som bor i en helt vanlig familj med bror, mamma & pappa. Hennes största intresse är att sjunga och hon har precis tagit studenten. Så det är dags för att söka in på en skola! och hon tar chansen och söker in på en stor musikskola. Och hennes pappa är så mycket emot de, eftersom det finns i L.A. Och han tycker att det är livsfarligt att bo där helt ensam! Men alla vill att Terri ska in på den här skolan särskillt hennes bror. Och i smyg gör han en film med Terri när hon står och sjunger. Men ingen vet att Paul (hennes bror) skickar in cd till skolan. Men en dag när terri & Paul smyger ut i natten för att se på konsert så dör Paul i en bilolycka. Terri blir helt förkrossad och vill inte gå med i skolan. Men när hon får brevet att hon är intagen så övertalar hennes faster och mamma att hon ska göra det för Paul! så de ljuger för hennes pappa och säger att hon är bortrest till Nina (hennes faster) en månad. När Terri kommer till skolan får hon vara med om vännskap, kärlek, sång och så även ovänner. Och hur den slutar hade jag velat skriva men.. Jag tycker ni ska se den själv. Detta är så typiskt en film jag älskar. Jag älskar när man får med allt. För i denna filmen finns verkligen allt. Man gråter, man leer, och man skrattar. Gudja, ni måste bara se den. Jag ger den så mycket betyg en film någonsin kan få.




hiss and diss.

Jag älskar rosa gummistövlar, jag vill så gärna ha det! :(
Fast var man än går finns det inga som jag vill ha. Det finns bar dom standard, så grym fula! dom är inte ens värda min tid att titta på. Så dom DISSAR jag något så enormt! Men hjälp mig!? jag vill hitta dessa underbara stövlar. Så om ni vet någonnstans dä som befinner sig så säg gärna till mig.




STOR DISS!




STOR HISS!!!!!!!

baby-sitter.

Hej, nu är jag hemma igen. Jag är borta så himla mycket nuförtiden :| fast det har varit mysigt. Kom till anton i tisdes och då såg vi bara film och myste. Och glömmde bort klockan totalt kan man säga. Vi kom ju och tänka på att vi skulle upp halv 8 och passa barn. Så vi var helt döda dagen efter. Men det gick bra ändå. Och sen stannade jag där en natt till, men nu är jag hemma igen och har precis tagit en dusch, och snart kommer Louise! :D menmen, eftersom jag fortfarande inte hittar min digitalkamera så får jag lägga in lite andra nyttiga saker kanske. Så ja kommer lite fler inlägg idag.

puss!

hai!

Hej alla.
Jag skrev nt igår, men jag var nt vid datan alls då. Och det var faktiskt förklaringen!
Jag har damp.. Jag hittar inte min digitalkamera! :(
Hoppas jag verkligen inte glömmt den någonstans. usch.
Menmen, idag mån: har jag varit på väla & familia.

Det blev en rosa jätte fin mjukis kofta och en väska från friis & company, helt underbart fin.
Men eftersom jag inte har digitalkameran kan jag inte fotta de :( blö.
Men fottar de så snabbt jag hittar kameran.

Nu ska jag och min lilla kusin se wind chill.
Så imorgon hör ni från mig igen! :D

I want a change.

Nu skrev jag väldigt mycket på förra inlägget. Så nu ska jag ha lite text och mycket bilder!
Tänkte visa på mitt rum :o för jag vill ha några ändringar där.


   

Garderoberna -.-
nejnejnej säger jag bara. Jag har alldeles för mycket kläder för att allt detta ska få plats här.
Jag behöver en stor garderod där jag kan få bra plats med allt!


   
Här är min tv och mitt sminkbord. Inget som är så störigt för mig. Jag trivs med det här.

   
Och det här älskar jag. Designen ovanför mitt databord är jätte fint tycker jag.
Har faktiskt gjort de helt själv, vad tycker ni?
Och sen min studio som jag älskar. Eller ja, jag älskar ju att sjunga så :)


Och min säng är bara (n) (tummen ner)
Den är jätte liten och när man vaknar brukar man slå in i väggen :(
Men den är jätte skön, det är inte de. Fast hade behövt större, när kompisar & anton också ska sova där.
Men jag klarar nog mig ett tag till. Fast så småningom blir de kanske en större säng :)

I'm back!

Nu är jag tillbaka från min semester! Eller ja kom ju hem i torsdes. Men inte varit hemma inatt, eller sen jag kom hem helt enkel. Menmen. Vi har haft jätte mysigt iallafall med fint väder hela dagarna. Sån tur vi hade! Men jag och anton somnade båda dagarna på stranden. Så brände rumpan jätte mycket ena dagen det va kul. Fast andra dagen somnade jag på rygg och då brände jag hela ansiktet så mina ögon helt svullnade upp :( Och helt röd vad jag. Men det har lugnat ner sig nu. Men för de har jag fått exem i hela ansiktet, eller ja har haft mycket exem nu. Men ska den 18;e och ta allergiprover. För det måste ju vara något åt de hållet.

Igår var jag, lotta och becca i Ängelholm. Tog först en fika på espresso house. Super gott.
Och samtidigt då bestämmde vi oss för att åka till Ungern och hälsa på Lotta någon gång, jag och becca.
Senare på kvällen drog vi in på stan och träffade massa kompisar. Så det blev en trevlig kväll. Och beccas pappa har flyttat in där så vi sov där inatt.

Och ja, ikväll blir det nog bara en mysig film & räkcoctail med becca & lotta igen.

Ha en bra kväll   Love / g.

Vacation in melbystrand.

Hej bloggen.
Nu har jag inte skrivit på ett tag. Men det är inte för att jag inte velat göra det!
För i fredes så stack vi ju till helsingör, och det var trevligt! och efter det drog vi hem till kusinerna och åt tacos och sen sov jag där. Dagen efter var det bara hen snabbt som attans och sen dra igen till anton. Sen har jag varit där tills idag :)
Så nu är jag hemma men imorgon drar jag IGEN! hoppas det blir blogg där också. Bara vi har internett så! För vi ska nämligen till vår sommarstuga i Melbystrand. Och anton ska med. Så han är här nu också. Jag blir där till tor, så om jag inte skriver vet ni varför. Ha det bäst gullungar. Puss / g.

RSS 2.0