väladag med min snygging.

hej måndag! Igår var jag hos antisen, och vi fick för oss att tälta. Så vi skulle tälta deras nya tält, så vi gick först till kinaresturangen och åt gott, och sen la vi oss. Men vid halv 2 så gick det inte mer, det var jätte kallt så vi gick in i stugan igen och kollade pretty woman. Men anton somnade direkt så jag la uppe till 4 då kom jon blund :)

aja, idag har vi varit på väla, blev vita jeans shorts, en skjorta och glasögon. Riktigt fint :)

Nu är jag hos pappa och vi ska äta snitzel, nypotatis och bea, jätte gott! blir väl att stanna här inatt med pappsen, och det har jag inget emot, ska testa hans nya badkar också efter maten ;)

PUSS.

fredag.

tjingeling. Jag sitter vid datan och ser på kenzas blogg och ser hur underbart hon har haft det i kreta, och varför har vi inte sånt väder? kom nu sommaren, för fan! så j*vla trött på detta vädret nu! vill ha sol värme. Igår gick jag och lotta upp 8 skulle ta tåget 20 över 9 för vi skulle till stranden, så där gick vi på morgonen med handdukar bekini under shorts och linne, blev det sol? nej, inte en glimta fint väder bara moln och skit.. åh! Fick lite handlat iallfall. och sen drog vi till anton och var med han & hans kompis och vi sågt halloween 2. Hatar skräckisar egentligen, menmen.

idag är det fredag, och lotta är hos sin mormor, men hon kommer sen. Mamma kommer snart och då ska vi grilla med goda kotletter, sparis och massa goda såser, sallader och potatis! Mums. Ikväll får vi se vad som händer, anton kommer iallafall ikväll efter sin träning, sen imorgon fyller mammsen år. Så vi ska ha frukostkalas. :)




En söt tunika, samt ringar från gina tricot: det står faith,love och hope. Jätte fina.


en smaskig present till mammi, som jag inte kan säga vad det är mer än att det är jätte fint!

Sittin on the toilet

detta är nog den fulaste videon jag sett på länge, haha!


nu är det bara att leva livet!

hej allesammans. Nu är man på gång in i sommarens tid, och det känns underbart! vädret börjar ta sig, jag har världens bästa pojkvän, och min bästa vän bor hos mig. Kan inte bli bättre!

Igår åkte vi till Hässleholm till becca, men varade inte så länge, de var inte jätte roligt. :( Men alltid roligt att träffa alla vänner. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se om jag och lotta gör ngt mysigt. Imorgon blir det stan, shoppa lite och fika. Och sen på kvällen ska lotta till hennes bror, så får se vad jag ska göra.

nu efter jag slutade 9;an så gick jag ut med 240 (om man tar bort 10) och jag är jätte nöjd!
Jag fick 1000 spänn av mamma och pappa, och 200 av mormor, inte alls nödvändigt, för jag fick också underbara blommor av allihopa. Men ett stort tack! ♥



en underbar bukett från mammi, med min favoritfärg ofc!


röda rosor av pappa, alltid lika fint med röda rosor!


och en vit ros av mormor, jätte fin den med!

Igår var underbart!

hej bloggen. Går dagen blev verkligen lyckad. Hahah vaknade på morgonen och var helt gul och fläckig på hela kroppen från brun utan sol, så gick inte till skolan utan skrubbade mig med olivolja säkert 6 grr. Men det är itne borta, fast de västa är utan sträcken på mina armar haha :( men blev jätte bra igår ändå! trevligt folk, god mat och efterfest hos mig :) Så nu hela morgonen/dagen har jag städat allt sen igår och även övanvåningen, de behövdes! Nu är jag nyduschad och snart blir de avgång till student. Först TinTin sen antons syster Linn! :)

Ha en bra kväll alla studenter och övriga! ♥



blev en helbild på mig från igår, egensydd klänning, de ni! :)
Tackar så hemskt mycket för frisyren som camilla gjorde, blev jätte nöjd!


Kommer fler bilder sen balen sen!

spray tan

godkväll!
Ikväll har jag varit på björnen och sett petersvens konsert. De va väl helt okej. Lite segt med en halvtimmes paus i de hela bara. menmen. Nu är jag hemma och fixar till imorgon. Har skrubbat mitt ansikte målat naglarna och så har mamma sprayat in mig i brun utan sol. Goott! kletig som fan är jag nu haha :( menmen.

Ska nog sy fast de pärlor på min klänning som har lossnat nu, just de har lovat bilder på de jag ska ha på mig! men vafan, det är mycket finare att se de på, så vi tar de i övermorgon ist. Imorgon hinnder jag inte. Klockan 2 ska jag vara hos veronicas syster camilla hon ska göra ve mitt hår :)

Hörrs! ♥


köpt för 150 spänn på la chick. Finns överallt i olika priser kan jag tänka mig.


feber..

Hej bloggen! idag är ingen bra dag, har fått ett nytt munsår när jag precis blivit av med mitt gammla och så har jag feber, täppt i truten och nyser hela tiden!  (y) och imorgon är det bal! kan de bli bättre :(

Men jag skiter i det helt enkelt får göra de bästa jag kan av saken :)

idag hade vi lite fika och sånt med klassen och några lekar haha. Det var roligt. Kommer sakna er 9;3b!



bild sen idag.


bild sen spexfotot. Ser ni bebisen i mitten? that's me!

FreeBra

nu har jag skaffat mig en bra bh till min klänning, det är ju inte som en vanlig precis. Men den är jätte bra. Man sätter bara fast ett inlägg för sig på brösten sen knäpper ihop de i mitten! Sitter som en smäck!

behöver ni något som ska se snyggt ut under en klänning utan band och spänne där bak så köp denna FreeBra!

300 kronor på TWILFIT.


Min sånglärare är så söt!

Tro det eller ej så när jag kom hem så fick jag brev från monica (min sånglärare) och i det ligger ett presentkort på Ewa Odds skönhets salong. Så gullig hon är! det är verkligen en underbar människa. Har haft henne som sånglärare sen 6;an och nu är allt över :( men vi kommer träffas andra gånger, det vet jag! :)


tack monica! kommer sakna dig! ♥

en sommarbild sen 09


är inte detta en sjukt härlig bild? Den är från stugan i Melbystrand.

Det börjar närma sig!

Hej! idag är det riktigt närma till sommarlovet!
underbart ska det bli. Denna veckan är verkligen fullsmeckad. Får tillbaka min kamera ikväll så ni vet ;)
Idag har vi varit i dk och kollat på konst i Louisiana, det blev mycket skratt så det var en trevlig dag. Men imorgon är det också en riktigt skön dag. Då blir det fik med klassen, och mys på perslund. Och sen på torsdag går vi halva dagen, sen ska vi vara tillbaka klockan 5 färdiga och redo för bal & lärarmiddag.

Sen när man vaknar på fredag så är det till att gå på 2 studenter. Det ska bli kul. Och som pricken över i:et så kommer Lotte! ååh. Ska bli så underbart. Hon ska bo här en hel del. Kommer bli som systrar!

Jag ska fotta mina saker till balen så ni får en liten smygtitt på vad jag ska ha på mig på torsdag!

PUSS! ♥

ojsan.

Det var ett tag sen ja. Men alltså de finns vissa perioder då det är roligt, sen andra då det är urtrist! vårshowen gick i allfall bra! det var jätte roligt. Och nu är allt klart i skolan! känns superskönt :D

Igår var jag ute och solade sen halv 11 till 4. Och jag "råkade" sola framsidan lite mer än baksidan, så nu är jag helt röd på framsidan och ganska blek på baksidan haha (y) jag pressade som fan, måste se bra ut i min balklänning. På tal om klänningen så är den klar! och jag har fått pärlhalsband av pappa och mamma, samt skor sjal och sånt fint. Jag hoppas det blir en fin kväll, det är ju redan på torsdag! :)

Nu är det ganska fint väder. Bar lite mycket moln tycker jag. Tråkigt bara att min käre mammi smittat mig med sin förkyldning, eller anton :( inte kul att ha ont i halsen när det är sol. Fast nu står grillen igång och micke (mammas nya) blev grillmästar'n idag.

ps. Mamma hade min kamera i Turkiet när det var Vårshow, så jag har tyvärr inte kunnat ta ngr bilder. Becca skulle ha sin system kamera, fast hon sov hos mig alla dagar så hon kom inte till Ängelholm så hon kunde hämta den. ds.


RSS 2.0