hurt

Har inte så mycket att säga om denna dagen mer än att jag har jätte ont!
Igårkväll började magen strula. Och sen blev allt bara skit. Och nu är klockan 20 över 10 och det har inte ens gått över än!
Fast som tur är gör de inte riktigt lika ont som jag hade inatt fyfan! Jag är aldrig frisk! & de stör mig..

Så godnatt till sura gry.

sandaletter

Japp, och idag var det söndag. Vaknade upp med Elvira från en underbar gårdagskväll. Det va jätte roligt. Tack för de!
Och nu ikväll har jag dansat. Jag har ju missat två gången pga först Polen, sen att jag fick feber förra veckan så de sög :(
Eller.. de var väldigt svårt att hänga med. För dom hade gjort så mycket nytt! menmen, det är alltid lika kul för de! Men nu ska jag se Eva & Adam sen sussa tror jag. Så godnatt på er!  & imorgon ska jag praoa på dagis, det ska bli super kul!





Och på bilden ser du riktigt fina skor. Som jag sååå gärna vill köpa (a)  Fast i svarta då.



Konfirmations fix!

Nu har jag & mamma fixat alla inbjudningar till Konfirmationen. Och idag kollade vi på Thomas Sabo halsband. Som jag har önskat mig. Och hoppas nu jag får de, men de tror jag (a) det är verkligen jätte fint! Och jag har bara ett problem, och det är att jag inte hittat min "dröm klänning" än. Och det är snart på tiden att göra de. Men jag har två förslag från nelly.com. Så jag tycker ni får skriva vad ni tycker. Fast jag även ska till hbg med mamma en dag och se om den finns där :)  
  ♥




Blå v.s rosa?

Hemma.

Heej.
Gud, känns som åratal sen jag skrev :(
Förra veckan var vi ju i Polen :) Och det var så himla kul! vi var med om så mycket roligt, och även med om en hemsk kännsla. Vi var nämligen i Majdanek. ( Ett koncentrationsläger). Och för er som inte vet vad det är så är det där Hitler dödade alla Judar, homosexuella. Och ngt mer kommer inte ritkigt ihåg vad det var. Men det var så himla hemskt och se allt med sina egna ögon. Silket svin han var. Han gasade dom, han sköt dom. Han behandlade dom som skit och dom fick leva i så hemskt liv så ni anar bara inte. Och den dagen vi var där höll jag på att frysa ihjäl det va flera minusgrader och snö storm. Men de va ändå nyttigt för oss eftersom då kan man ju tänka sig hur dom hade de! Dom hade ju knappast de kläder jag hade, och hade de ännu kallare. Usch pii. Men annars i Polen var det jätte kul :)  och man fick träffa nya vänner och så. Men nu när jag kom hem fick jag feber! så jag har legat in princip hela veckan, just därför jag inte skrivit. Har verkligen inte orkat och mina ögon har varit helt uppsvullna. Usch men nu mår jag bra och ikväll är det fest! Och nu vid 12 var vi på Familia för Dennis (bror) tjej skulle gå modevisning. Och hon var jätte duktig verkligen! Men nu ska jag börja skriva igen, så puss.

Konfirmations klänning.

Nu är klockan 2 och klockan 6, ja då blir de samling inför Polen :D
Jag har bara fullt upp med att packa nu. Man ska ju klara sig en hel vecka så måste ju ha en stoor resväska, så jag får plats med allting. Jag börjar faktiskt fundera på min konfirmations klänning nu. Jag vill ha någon fin men ändå ganska enkel. Har ni några tipps kan ni väl alltid kommentera?  Och jag har också tänkt på att göra om min header. Riktigt trött på den. Och tycker inte alls om bilderna. Så blir väl några bilder när jag ha mina "röda slingor" istället :)

Vi hörs! för nu ååååker jag.  ♥

POOLEN!

Imorgon åker jag till Polen. Det är såhär att på elevensval kunde man välj (so arbete) som val. Och det gjorde jag såklart eftersom man får åka till Polen. Och imorgon ska vi dit! Klockan 6 ska vi samlas på skolan, tar busen till sturup som tar oss till Wersawa med flyg. Eller hur huvudstaden stavas vet jag inte. Men vi landar iallafall där i (wersawa) Sen övernattar vi där en natt, sen åker vi till Lublin och träffar Polska elever och kollar på koncentrationsläger. Det ska bli intressant, och jag hade inte åkt dit om inte rebecca skulle gjort de. Men vi ska ha såå kul hoppas jag :) Vi kommer hem igen på Lördag kväll någongång. Så blir ingen bloggning heller denna veckan :(  När vi kommer hem ska jag ju såklart träffa familjen allra först, och sen blev jag bjuden till Dalalokalen. Och då är det fest för Elin och Frida. Så det ska bli skoj :) Ni får ha det såbra. För det hoppas verkligen jag att jag ska. Sköt om er! puss.



Röda slingor.

Ja.. Nu är den låånga och ur stressade veckan över. Tänkte berätta lite om mitt hår. Hur det är nu.
Det är såhär att jag ville ha lite röda slingor i mitt hår så tänkte att, ja jag frågar camilla om hon kan de (brors flickvänns yster) Och ja de kunde hon såklart! så fick bli röda slingor. Men blev alldeles för många tycker jag, ser ut som hela håret är rött. Men de verkar gå hem hos andra iallafall :)  Men blir typ kallad, rudluvan eller ariel haha. Menmen, ni får en bild på det hela. ♥




Freaky Friday

Denna veckan är också bara en himla massa stress, blir inte mycket bloggande eftersom har massa prov och läxor, så himla trött på skolan! Men som tuuur åker jag till Polen på lör :)  Med skolan också, (elevtid) Ska bli kul att umgås med rebecca en vecka. Vi ska ner där för att träffa andra polska elever, vi ska besöka museum och forska om polen ungefär. Nog om det, berättar väl mer sen. I måndes var ja sjukt :/  riktigt ont i halsen. Menmen, bättre nu. Men jag kollade ialf på Freaky Friday. Asså när hon lirar gitarr och sjunger samtidigt. Jag får gåååshud! det är så himla bra, ångrar faktiskt lite att jag slutade på el-gitarr. Men tänkte börja på vanlig gitarr istället :) men vi får väl se.

Men nu ska jag göra lite läxa, sen 22.40 är det Victoria Silvstedt. My perfect life! ♥



städning, plugg!

Jag vet!  har inte skrivit på en hel vecka nu..  -.- Men har verkligen inte kunnat. I helgen var det bara stan och handla kläder till candyman med Louise, har också hittat perfekt typ nu som vi ska sy våra shorts med, blir bilder på de sen! Och på lördagkväll var det lokalfest, ganska kul.  Och heeela denna veckan har jag bara borrat ner mig i böcker. Jag ahr pluggat satan. Och idag skrev jag ett biologiprov och imorgon blir det ett tyska prov. Biologiprovet gick faktiskt bra tyckte jag, det känndes bra iallafall får hoppas på det bästa. Annars har det itne hänt mycket mer i veckan vad jag kan komma på. Men nu är det snart helg och jag har städat sen ja kom hem. Så hela ovanvåningen är nu klinren :)  Och nu ska jag fortsätta att plugga och klockan 9 ikväll börjar 5 sessongen av medium :D:D:D:D.
 Puss på dig.  ♥

RSS 2.0