Underbara älskade!

Sköönt morg är det fredag! ska bli riktgit skönt, är helt slut efter dessa dagar. Har itne så mycket att berätta om idag eftersom det bara varit en helt vanlig dag. Därimot tänkte jag berätta om filmen jag och mamma såg igår :) herregud! trodde inte svenska filmer kunde vara så bra.

Det handlar om då en familj, en mamma en pappa och två söner. Dom skulle åka till "mormor & morfar" och så råkar dom ut för en bilolycka. Den största sonen och pappa klarar sig. Sen får man se 9 månader senare hur dom lever. Det är helt sjukt. Jag vet heller inte vad jag skulle gjort utan min mamma & dennis och pappa. Hade tagit mitt liv! Denna filmen måste ni bara se. Grät som en liten bebis. Kanske inte possitivt, men den var verkligen jätte bra! dom är ju så grymt bra skådespelare särskillt Michael nyqvist.Helt sjukt bra!


Prao veckan.

Jag är på prao nu på väla. Praoar på Carlings. Jag är så himla slut. Och det har bara gått två dagar? ;s känns som ett år. Dagarna går riktigt långsamt. Kanske också för att jag börjar 10 slutar 6 :(.  Jag är inte van vid att jobba. Det känner man verkligen nu. Fast som tur är är dom väldigt snälla att umgås med, och det är ju tur. För annars vet jag inte vad jag hade gjort. Jag kanske inte är så aktiv nu dessa dagar, och det är ju pga att jag kommer hem sent äter, ser tv;n sen sover. Fast ska försöka med så mycket jag kan! Det blev ett lång inlägg innan med bilderna från ungern så ni får kolla på dom ett bra tag och kommentera lite tycker jag :)

Puss, & godnatt!  ♥


Inte carlings på väla, men något liknande iallafall.


Hemma!

Nu är jag hemma. Kan inte riktigt säga att de var kul att lämna lotta :/  de va inte alls kul! Men illafall har jag haft så himla roligt! Helst sjukt! fick ju aldrig berätta om budapest, men det var riktigt roligt och det blev mycket shopping hela dagen lång. På fredag kväll sen var det ju "blingbling" en nattklubb. Det var också riktigt roligt. :) Nu kommer det bilder från hela resan så enjoy.




Lite bilder från Termal badet som jag berättade om. De finaste badet jag sett helt klart! vattnet såg ut som tee, det skulle vara någon källa de hittat när de skulle bygga ett äldreboende i närheten skulle också vara bra för kroppen.





På väg til Budapeest!


Detta är det finaste mc i hela världen, inte bara som jag säger. Han som "riktat"
 de är samma man som ritade eifeltornet. Riktigt coolt :)





gågatan :)



Och här har vi Donau floden :) mkt fint.



Och sen på kvällen var det ju blingbling, och vi somnade kanske 5 någon gång.
Och dagen efter var vi ju helt slut när vi skulle upp halv 7 så ma fick sova på flygplatsen
och när man kom hem må ni tro!  Ett stort tack till familjen Björk! Detta va helt otroligt
kul. Och verkligem tack till Lotta som jag hade enormt kul med skratta från morgon till kväll.
Riktigt kul! :D

Ungern! helt underbart.

Hej det var ett tag sen nu. Nu är jag i UNGERN! resan gick hur bra som helst, fast jag gillar inte att åka flygplan :| men det var fint väder som tur va. Som sagt är jag nu hos Lotta, och jag har det så himla underbart! ni anar inte. Känner mig som en kändis ibland får allt jag vill nästan. Här är jätte billigt och fint. Igår när vi kom tog resan från flygplatsen ( Budapest) till Kechkemet ungefär 1 och en halv timme. Efter de år vi och tog det lugnt. Och denna dagen har varit perfekt! Imorse "kanske inte så perfekt" väckte Agneta (lottas mamma) och min mamma oss vid 10  ;s. Så vi hade en kvart på oss innan bussen gick (y) bra ju. Men som tur va utan att stressa fick vi ta taxi. Vi tog taxi in till stan och då skulle Agneta bjuda på anisktsbehandling. Så direkt dit, från taxi till ansiktsbehandligen. Det va riktigt skönt, meeen det gjorde så jävla ont när dom klämmde finnar, asså fick massa tårar i ögonen hela tiden. Fy aldrig varit med om något ondare nästan. Men när det va över kännde man sig så len och skön. Bussen gick inte förrens ungefär en timme så vi tog en runda på köpcentrumet "Malom" jätte fint! vi gick och åt och så handlade jag en t-shirt från new yorker som det stod Ladies night. Riktigt fin. När vi tog bussen hem var det snabbt mat sen va det bara att köra till termalbadet. Asså jag har aldrig i hela mitt liv sett något finare bad. Aldrig! så himla lugnt och vi var nästan ensamma där. Massa bastun och solarium. Som vi solade i såklart, och massa annat. Kommer bilder sen! Och nu efter ett härligt bad sitter jag här nyss noppat ögonbrynen och de svider över hela min kropp. Jag solade bara 7 min, men de solariumen är riktigt starka så jag är röd överallt. Men man blir ju brun sen, så det är bra :)
Snart måste vi sova för imrg blir det upp vid 8, för efter blir det är fet stor shopping dag i hela Budapest! längtar som en gris! vi ska på marknad med väskor överallt också måste köpa en!
Och på fredag ska vi först lite på malom. Sen resturang och sen BlingBling på kvällen en nattklubb. Börjar ungefär vid 12 till 3. Skoj!  Och på Lördag ska vi hem :/   Men en himla massa ska vi hinna med innan, så inte tänka på hemresan nu :)

Men vi hörs när jag kommer hem. Puss/ g.  ♥

Packar.

Nu packar man så det bara ryker!  Och man får bara ha 20 kilo. Asså de är riktigt dåligt ändån tycker jag. Varför kan man inte få iallafall ha 50 elr ngt :S orka sånna regler. Menmen, klarar mig nog ändån. Bara jag får träffa Lotta som jag ska är jag nöjd :D men nu får jag fortsätta och sen blir det tv;n klockan 10. Missa inte de på 4;an. Folk som gör plastikoperationer.

Sne men orkar inte ändra haha :(


Konfirmations läger.

Inte skrivit dessa dagar, p.g.a att jag har varit på konfirmations läger. I början var det nog de tråkigaste jag gjort med efter någon timme blev det riktigt kul. Vi hade så himla roligt att vi glömmde bort tiden. Så jag fick 1,5 timme sömn (y) väldigt duktigt av mig tycker jag :)  Men när jag kom hem var det bara att slänga mig ner i sängen. Jag önskar jag hade haft kameran med mig. För vi bodde så himla fint snö överallt och en stor sjö utanför. Vi gick tippsrunda runt sjön de tog ungefär 1 timme och gå runt den. Och det va så himla fint! har aldrig varit med om något finare nästan. Men fick ändå rätt bra bilder med mobilen så ni kan få lite smak prov iallafall. Om ni också vill veta var vi var så var vi i åsljunga :)






Mamma mia vs. Candyman

Äntligen & snart är det vårshow. Så himla kul det ska bli, längtar riktigt mycket.
Jag, Louise & Rebecca ska göra medly mamma mia, alltså olika snuttar från olika låtar från mamma mia då såklart.
Och så ska vi göra candyman! med Christina Aguilera. Inte säkert att vi fick ha båda! men de vill vi protestera oss till. För båda kommer blir så grymt roligt. Vi har redan gjort klart programmet och allt. Kan ju säga vad för låtar vi ska ha på mamma mia. Men kan inte säga vad i låten vi ska sjunga och hur det ska vara för då blir det ju inget kul att se på sen :)

Vi ska med på mamma mia:
Dancing Queen
Ciquitita
The winner takes it all
Honey honey
our last summer
lay all your love on me


;

YES!

nu dessa senaste dagarna har vi letat som dåååårar! för att hitta mitt pass. Den var lixom bara spårlöst förvunnen. Hela dagen har jag letat och igår kunde jag inte blogga mer p.g.a att jag var tvungen att leta. Sånt e livet :( men efter allt rensande och letande ringde vi till Ellinor som jag var med i Kroatien för ungefär 2 år sen. Det är ju såklart dom har de hemma hos sig :O åååh. Men man får tänka possitivt, fick ju iallafall rensat. För ni skulle se hur där såg ut i mina lådor :| usch.. Slängde 5 kassar helt proppfulla. Att jag ens fått plats med allt skit haha. Men nu är allt löst iallafall, nu är det bara plugg inför morgondagens prov.

Så wish me luck :D



"Americas next top model" va e de här för skräp?

Såg finalen idag hos kusinen på Americas next top model. Mckey vann? de andra två var mycket bättre tycker jag. Hon såg ut som en apa. Klädde sig också som en :(  Menmen, påverkar inte mig så mycket ändån. Men förra året var bra. Då vann en lite småmullig jätte söt tjej. Det är bra att folk som är lite mulliga faktiskt också kan få chansen att bli en fin modell. Så man inte tar bara dom beniga typerna. Det tycker jag är ett stort plus ialf.


Kan jag inte kalla skönhet, kanske lite småfin nu. Men kanske för hon är så vegjord? och bra kamera.


my perfect life.

Ni får ju verkligen inte missa " my perfect life" med Victoria Silvstedt. Så jävla kul haha. Tycker inte om henne, men hon är riktigt rolig att kolla på ändå. Så tycker inte ni ska missa de. De kommer klockan 22:40 :) varar till ungefär 23:00.
Så om ni är vakna så se på de. För de ska jag sen ska jag sova. Om jag kan, vi var ju lediga idag pga att vi hade öppethus. Så jag sov rätt länge, men känner mig ändå rätt sleden.

Godnatt.  Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.



Öppet hus.

Idag var det öppethus på skolan från 5 till 7.
Det var inte speciellt roligt, började med att jag & Amalia gjorde ansiktimålning på folk. Gick ju bra (y)
nej verkligen inte.. För ingen ville ha något elr iallafall inte betala för de haha :P
Menmen efter de gick jag bara runder & kollade lite och så. Sen drog man hem lite innan 7.







Bild i caféterian i skolan (y)  inte så kul kanske menmen :)

Studion på rummet!

Heeeeej min älskling.
Idag är det en super dag :D
Vaknade upp med carolina efter en trevlig kväll igår, vi åt frulle och kollade tv;n. Efter skulle jag så klart daaaansa :D
Fan va kul de va! sjukt kul asså. Uppvisningen kommer bli toppen är jag 100 på. Kom hem så fixade jag & pappa med studion, för trivs inte där ute i garaget.. så fick ha den på mitt rum ist. Blev lite problem men problem går alltid att lösa right? så det gjorde vi allt. Eller ja pappa haha. Tack pappsen. Nu ser man beck. De är reklam & nyheter nu och så. Sen imorgon ska man till klippan med klassen, vad vi ska göra där har jag ingen aning om haha. Sen blir det sova hos Louise eftersom vi har öppethus på tis e vi lediga på tis förmiddag. Soft!  Jag och amalia ska vara ansiktsmålare grymt kul! :D  Så kom dit vettja! 

Vi ses.   Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

Bild på studion on the room.



ÄNTLIGEN.

nu kan jag äntligen skriva lite i min blogg igen. :D
Har inte skrivit p.g.a att den sett förjävlig ut, skulle fixa den, blev lite strul med det. Menmen Louise gjorde ve den lite tack för de ;*

Nu ska jag börja blogga mycket jag lovar! ;D
Nu börjar det närma sig sommaren dag för dag. Så nu tänker jag lägga in inlägg med lite sommarmode o.s.v.

Men nu är det Fredag efter en lååång vecka i skolan. Så trött på den dumma skolan. Blir helt slut.
Menmen ikväll blir det tjejmiddag & mys för Erika. Hon fylelr 15 så vi ska träffas & se film & sånt några brudar i klassen. Men tänker nt säga vad vi köpt till henne eftersom då läser hon ju de :o nt bra.

Ha dt bäst så länge. PUSS.


RSS 2.0